Udario je autom pa pobjegao sa mjesta nesreće a u biti joj nehotice spasio život (FOTO)

Čudne priče
Udario je autom pa pobjegao sa mjesta nesreće a u biti joj nehotice spasio život (FOTO)
Tridesetosmogodišnja Britanka Tania Kemble-Smith krenula je kolima po ćerku u školu kada je nepoznati vozač na raskrsnici naletio na nju, a zatim pobjegao sa mjesta nesreće.

Tridesetosmogodišnja Britanka Tania Kemble-Smith krenula je kolima po ćerku u školu kada je nepoznati vozač na raskrsnici naletio na nju, a zatim pobjegao sa mjesta nesreće.

Iako je zadobila samo lakše povrede, žena je ipak odlučila da ode kod ljekara. I dobro je postupila, jer joj je prilikom fizioterapije otkriven čvorić, za koji se ispostavilo da je rijedak oblik raka jajnika. Bolest je bila u stadijumu prije završnog.

- Mislim da je u pitanju sudbina. Da nisam došla, ne bih znala ono što sada znam. Kada pogledam unazad, mislim da je to bio blagoslov - izjavila  za britanski “Miror”.

Tako joj je čovjek koji je izazvao saobraćajnu nesreću nehotice spasao život. Majka je podvrgnuta hemoterapiji, koja je bila uspešna, a od trećeg oktobra zna da je pobjedila rak.
Njen suprug i ćerke od 12 i 15 godina presrećni su i donekle zahvalni jer je čovjek autom udario, inače možda nikada ne bi saznala da ima rak, niti se od njega liječila, piše “Miror”.

Policija do sada nije otkrila koje izazvao spasonosnu nesreću.

 

Ne propustite