Mlada djevojka prodaje svoju nevinost: Radim to iz ljubavi... prema svojoj porodici (VIDEO)

Čudne priče
Mlada djevojka prodaje svoju nevinost: Radim to iz ljubavi... prema svojoj porodici (VIDEO)
Katherina je vidjela oglas javne kuće na Facebooku, pa je odlučila da tamo proda svoju nevinost za 400.000 dolara, međutim ona neće prihvatiti ponudu ukoliko ne osjeti određenu "povezanost" sa tom osobom.

Dvadesetogodišnja Katherine Stoun napustila je Seattle kako bi otišla u Nevadu da radi u zloglasnom, ali ipak legalnom bordelu.

Katherine je vidjela oglas javne kuće na Facebooku, pa je odlučila da tamo proda svoju nevinost za 400.000 dolara, međutim ona neće prihvatiti ponudu ukoliko ne osjeti određenu "povezanost" sa tom osobom.

Ovakav potez je lako osuditi, ali se ona na njega odlučila pošto je njena porodica u požaru izgubila kuću. Naravno, nisu imali osiguranje, a njena kontroverzna odluka je jedino što im može obezbjediti krov nad glavom. Mnogi je optužuju riječima da ne treba "da se prodaje", te da treba da ima prvi seks iz ljubavi, na šta ona odgovara da "upravo to i radi".

"Ljudi kažu da to treba da se uradi iz ljubavi, a ja to radim iz ljubavi prema porodici", objasnila je Katherine.
Ona se dogovorila sa vlasnikom bordela koji joj je dozvolio da to uradi u jednom od njegovih sedam lokala, uz uslov da pola zarađene sume pripadne njemu. Do tada će Katherine raditi u bordelu i pružati neseksualne usluge. Planira da ostane da radi tamo i pošto proda svoju nevinost, a poslije pet godina će upisati prava.

"Čekam muškarca sa kojim ću osetiti povezanost, tako da cijelo iskustvo bude posebno za oboje. Imam pravo da biram šta ću da radim sa sopstvenim tijelom, a s obzirom na tešku ekonomsku situaciju, možete li da me krivite", zaključuje Katherine, piše mirror.co.uk

 

Ne propustite