Neviđeni šok nakon vjenčanja, no ipak ne žele razvod!

Čudne priče
Neviđeni šok nakon vjenčanja, no ipak ne žele razvod!
Uznemirujuća činjenica sačekala ih je kada su u svom domu u Majamiju listali njegov porodični album.

Samo tri meseca nakon bajkovitog vjenčanja, američkog milijardera (68) dočekao je šok! Naime, on je otkrio da se oženio vlastitom unukom!

Uznemirujuća činjenica sačekala ih je kada su u svom domu u Majamiju listali njegov porodični album. Na jednoj od fotografija njegova izabranica, mlada 24-godišnja djevojka, prepoznala je svog oca! U pitanju je sin iz prvog braka njenog supruga s kojim duže vrijeme nije bio u kontaktu, piše "Florida Sun Post".

- Kada sam na fotografiji ugledala svog oca, obuzeo me je očaj - ispričala je mlada.

Muškarac/muž/deda, koji je svoj drugi brak okončao 2009, je na lutriji nekoliko godina kasnije osvojio je više miliona dolara.

Djevojka/unuka koju je porodica odbacila nakon što je zatrudnila kao tinejdžerka, radila je kao egzotična plesačica u Džeksonvilu. Svog supruga/dedu srela je preko sajta za upoznavanje, piše "Cosmopolitan".

- Osjećao sam se neobično kada sam vidio njene fotografije na sajtu. Bio je to svojevrsni deža vu, ali u tom trenutku nisam mogao da shvatim zbog čega mi je toliko poznata - rekao je milijarder.

Ipak, urpkos ovom šokantnom otkriću, par ne namjerava da se razvede.

- Da nismo nikada otkrili, živjeli bismo srećno i zadovoljno i to što smo u srodstvu ne mijenja takvu činjenicu. Već imam iza sebe dva propala braka i ne namjeravam da mi se isto dogodi i sa trećim - rekao je on.

Njegova supruga dodala je da je svaki par "specifičan na svoj način".

- Osjećam našu snažnu povezanost da i ovakvo saznanje ne može da nas natjera da odustanemo - izjavila je mlada.

U članku koji je inicijalno objavio "Florida san post" nisu navedena imena bračnog para prema njihovoj želji.

(blic.rs)

Ne propustite