Gotovo je! 5 znakova da je vrijeme za prekid ljubavne veze

Ljubav
Gotovo je! 5 znakova da je vrijeme za prekid ljubavne veze
Ovo su dokazi da je kraj ljubavne veze...

Vaš partner…

1… osjeća ljubomoru zbog vaših postignuća. Zaslužujete biti s osobom koja je ponosna na vas i sretna zbog vaših postignuća, a ne s osobom koja vam zamjera svaki put kada doživite neki uspjeh. 
Nesiguran partner zbog vlastitih kompleksa potkopava vaše uspjehe.

2… ne mari za vaše ciljeve. Partner bi u vama trebao buditi osjećaj da možete ostvariti sve što ste zamislili, a ne sumnju. Ako vas ne shvaća ozbiljno i ismijava sve vaše ciljeve, možda je vrijeme da mu kažete zbogom. Zapamtite da je kritika uvijek dobrodošla, ali isključivo ako je dobronamjerna i konstruktivna, a ne zlonamjerna i upućena iz potpuno krivih razloga.

3… kritizira sve što radite. Njemu ništa nije dovoljno dobro i nikada vas neće pohvaliti za nešto što ste napravili. Kritizira vas kad ste nasamo, ali i pred društvom i uvijek voli isticati ono što percipira kao vaše mane.

4… želi da se odreknete važnih stvari. Potiče vas da okrenete leđa prijateljima koji vam nisu učinili ništa nažao samo zato što se njemu ne sviđaju? Predlaže da promijenite posao jer mu ne odgovara vaš raspored, a želi da ste uvijek dostupni? Ne razumije zašto se želite baviti omiljenih hobijima? On jednostavno nema osjećaj za vaše potrebe.

5…sabotira napredak veze. Čini vam se da ste zapeli u začaranom krugu beskrajnih rasprava o problemima koji vas muče od početka veze? Partner odbija razgovarati o stvarima koje ga muče ili pak stalno potencira sukobe? Vaša veza stoji na mjestu i ne napreduje, a to automatski sputava vaš osobni razvoj.

(zadovoljna.hr)

Ne propustite