On ženama garantuje orgazam i najjače seksualno iskustvo tretmanom kojeg koristi i Kim Kardashian (VIDEO)

Čudne priče
On ženama garantuje orgazam i najjače seksualno iskustvo tretmanom kojeg koristi i Kim Kardashian (VIDEO)
Cijeli postupak traje ukupno 20 minuta.

Nakon što je godinu dana sebi ubrizgavao krv u penis, njegova partnerica zaželjela je za Valentinovo da njoj ubrizga krv u klitoris. Nakon što je bila vidno zadovoljna, dr. Charles Runels odlučio je to više istražiti i danas pomaže ženama postići veće seksualno zadovoljstvo upravo na taj način. Uzima krv iz ramena pacijentica, koju potom centrifugalno razdvaja u plazmu bogatu trombocitima.

Taj tretman poznat je i kao PRP terapija. Ona se koristi i za pomlađivanje jer trombociti i faktori rasta u krvi stimuliraju matične stanice. One pak pomažu u stvaranju novog kolagena i krvnih žila, obnavljaju i poboljšavaju oštećenu kožu te poništavaju znakove starenja. Za seksualna iskustva to znači znatno jači osjećaj zbog bolje prokrvljenosti kože i potkožnog tkiva.

Cijeli postupak traje ukupno 20 minuta. Ova injekcija košta 1200 dolara, a daje je dr. Runels ili njegovih 500 naučnika koje je istrenirao od 2011. kada je patentirao svoje otkriće. Do sada je tretman proveo na 20.000 žena u svojoj klinici u Fairhopeu u Alabami. Većina njih kažu da im je dr. O promijenio život, piše Daily Mail. 

Samo u SAD-u s postizanjem orgazma bori se 50 milijuna žena, prema istraživanju Američke medicinske udruge. Dr. Runels kaže da je ovaj tretman ženska plava pilula. 

No ovaj liječnik već je i otprije poznat javnosti. PRP tretman koristio je i Kobe Bryant kod njega kako bi zaliječio ozljede. Vrlo brzo sliku svog tretmana pomlađivanja lica vlastitom krvlju objavila je i Kim Kardashian, a odnedavno je popularno i podizanje grudi na isti način. 

kim

Dr. Runels kaže da ovaj tretman može pomoći i ženama nakon poroda kako bi obnovile intimno područje, kao i žrtvama silovanja koje imaju ozljede. No američki FDA još službeno nije odobrio ovaj postupak. 

Ne propustite