Ispovijest bivše prostitutke: ‘Sve sam mogla raditi, ali jedne sam se stvari grozila…’

Čudne priče
Ispovijest bivše prostitutke:  ‘Sve sam mogla raditi, ali jedne sam se stvari grozila…’
Imala sam sve, ali me prostitucija palila

Kad sam sam imala 17 godina počela sam se seksati po hotelima u zamjenu za novac, mnogo novca, ispovjedila se bivša prostitutka za Vice. Bilo je lako. Sve što je bilo potrebno, bile su moja slobodna volja, auto i internet.

Otkako sam objavila svoju prvu reklamu kao prostitutka do trenutka kad sam se našla s likom u 50-ima koji mi je mogao biti ravnatelj prošlo je 48 sati. Navukla sam se nakon prvog posla. Posljednje dvije godine gimnazije radila sam to redovito. Svoj zadnji sastanak odradila sam preko zimskih praznika na prvoj godini fakulteta.

Imala sam sve, ali me prostitucija palila
Prostitucija je bila moj izbor. U srednjoj sam bila odlična učenica. Izabrana sam za predsjednicu debatnog kluba. Roditelji su mi dali velikodušni zajam. Nisam bila ovisna ni o čemu, tako da se prostitucijom nisam bavila kako bih financirala svoju ovisnost, piše Vice. Nisam čak ni pušila, barem ne do zadnje godine faksa – što je bilo pet godina nakon što sam odradila svog prvog klijenta.
Jedinica sam i imala sam sve moguće privilegije na svijetu: sport, ples, kazalište, ljetne kampove. Skijala sam po cijeloj Europi. Bilo mi je sjajno. Bila sam arogantna. Bila sam znatiželjna. Bila sam pametna. I palila me ideja da me netko plaća za seks s odraslim muškarcima koji su o tome znali više od mojih vršnjaka.

Ne propustite