Ove seks turistkinje ruše sve stereotipe o tipičnom odnosu muškarca i žene (VIDEO)

Čudne priče
Ove seks turistkinje ruše sve stereotipe o tipičnom odnosu muškarca i žene (VIDEO)
Ove žene imaju dovoljno novaca da sebi priušte putovanje iz snova i muškarca po izboru.

Seks turizam je u procvatu, a sve više slobodnih žena u potrazi za svojim idealnim letnjim odmaralištem se odlučuje za mesta gde su im osigurani sunce, more, muškarci i seks. Dokumentarac o britanskim seks turistkinjama ruši sve stereotipe o tipičnom odnosu muškarca i žene.

Ove žene imaju dovoljno novaca da sebi priušte putovanje iz snova i muškarca po izboru.

One ne traže ljubav niti romantiku, već isključivo zabavu i seks. Britanke Debi i Teri žive u mirnom predgrađu i naizgled su sasvim "obične" žene u četrdesetim godinama života. Ali, njih dvije su ujedno i seks turistkinje. Upoznale su se pre sedam godina i od tada zajedno putuju u potrazi za dobrim provodom i još boljim muškarcima.

Njih dvije nemaju mnogo novaca, već tokom godine štede za putovanje. - Može se dogoditi da bude 30 muškaraca, može biti jedan, mogu biti dva, pišu nezavisne novine.

Ali sigurna sam da će biti sigurno dva, iako vjerovatno i više - uvjerena je Debi u ono što je čeka kad stigne na odredište.

- Radiću ono što želim da radim i briga me šta drugi misle - jasne su ove žene koje u potrazi za svojim žigolima najčešće idu u Tursku, na Bali, Jamajku ili u Dominikansku Republiku. Ova praksa u turizmu je toliko popularna, pogotovo u Velikoj Britaniji, da mnoge turističke agencije uvrštavaju ovakav tip putovanja u svoje ponude. Ove žene su spremne da potroše koliko god novca treba za zabavu i seks s muškarcima kakvi ih privlače i u tome ih ništa ne može zaustaviti.

Ne propustite