Zastrašujuća snimka NLO-a? ‘Divovski svemirski brod kruži iznad sela, a mještani vrište od straha’

Čudne priče
 Zastrašujuća snimka NLO-a? ‘Divovski svemirski brod kruži iznad sela, a mještani vrište od straha’
Objavljena je snimka koja navodno prikazuje ogromni crni leteći tanjur kako lebdi nad ruralnim područjem Malazije dok se u pozadini čuju glasovi uplašenih stanovnika.

Objavljena je snimka koja navodno prikazuje ogromni crni leteći tanjur kako lebdi nad ruralnim područjem Malazije dok se u pozadini čuju glasovi uplašenih stanovnika, prenosi Spitnik News.
Radi li se to o najavi smaka svijeta ili o još jednom triku?

 
Zastrašujuća snimka brzo se raširila po društvenim medijima, a na njoj se vidi divovski svemirski brod kako prijeteći kruži nad jednim selom. Na snimci se čuju vriskovi lokalnog stanovništva dok se NLO polako spušta.
Ova zrnata snimka navodno je snimiljena u sjevernoistočnoj malezijskoj provinciji Kelantan. Iz sredine NLO-a sjaji žarko svjetlo, a cijeli prizor izgleda kao da je iz nekog SF filma o invaziji nemilosrdnih vanzemaljaca.

Malezijska se policija samo nasmijala na sugestiju kako bi se moglo raditi o pravoj snimci, dok je viši inspektor Abdullah Roning izjavio kako “video okolo šire određene osobe bez nekog pravog razloga”, dodavši kako nisu zaprimili nikavu prijavu o bliskim susretima s vanzemaljcima.

Inspiriran hollywoodskim filmom
Neki misle kako je snimka šala koja se temelji na scenama SF akcijskog filma Dan Nezavisnosti koji je u malezijska kina došao baš na nacionalni dan nezavisnosti, 31. kolovoza, što daje neku valjanost toj teoriji,prenosi Net.hr.
No drugi, poput Tylera Glocknera, osnivača web stranice za lov na NLO-e Secure Team 10, vjeruje kako je ovaj video, zajedno s doslovnom eksplozijom snimki letećih tanjura širom svijeta, znak nadolazeće invazije vanzemaljaca.
“Ovo me navodi da povjerujem kako nešto stvarno dolazi”, rekao je. “Ne znam što, ali izgleda kako im se aktivnost pojačava”.

Ne propustite