Niko joj nije vjerovao da je bolesna: Ova djevojka u jednom danu može da dobije čak 5 kilograma i govorili su joj da "prestane žderati" (FOTO)

Čudne priče
Niko joj nije vjerovao da je bolesna: Ova djevojka u jednom danu može da dobije čak 5 kilograma i govorili su joj da "prestane žderati" (FOTO)
Ivana Šatrak iz Križevaca ima 25 godina i nedavno je otkrila da debljinu, zbog koje u jednom danu može dobiti i do pet kila, masnice na nogama te proživljavati nesnosne bolove.

Ivana Šatrak iz Križevaca ima 25 godina i nedavno je otkrila da debljinu, zbog koje u jednom danu može dobiti i do pet kila, masnice na nogama te proživljavati nesnosne bolove. Trebalo je dugo vremena i mnogo ljudi da joj kažu da 'prestane žderati' kako bi to otkrila istinu o sebi.

Ovo je njena priča:

Prije pet mjeseci javila mi se čudna bol u nogama. Odlučila sam otići doktoru. Živim u malom mjestu pored Križevaca, studentica sam pete godine pedagogije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu. Trenutno pišem diplomski, ostala su mi još samo dva ispita. Zato sam se posljednju godinu studija odlučila vratiti u obiteljsku kuću, a ne biti podstanarka u Zagrebu. Veliku ulogu u toj odluci imaju i moja četiri psa, htjela sam im biti bliže.

Naravno da briga za njih podrazumijeva i svakodnevne šetnje. Nešto što radim cijeli život, i obožavam. Jednog dana su me, nakon naše uobičajene šetnje, počele užasno boljeti noge. Ali ne zglobovi, niti mišići, nego moje masno tkivo. Bol je bila nepodnošljiva, noge bi mi neopisivo nabubrile. Trebalo je dva do tri dana da splasnu. Nakon nove šetnje, opet se dogodila ista stvar. Trpjela sam bolove dok sam ležala sama u sobi.
Nedavno su moji preuređivali ogradu, naravno da sam pomagala. Nakon tog, realno, malenog rada, dva sam dana umirala u bolovima. Prije mjesec dana postalo je neizdrživo. I svakim novim naporom bilo je sve gore i gore. Baka, s kojom živim, primijetila je da su mi noge jedan dan mršavije, a drugi bi se napuhnule. Znam da imam problema s viškom kilograma, ali ovo mi nije bilo normalno.

Ne propustite