Muškarci priznali šta ih najviše impresionira kod žena

Praktična žena
Muškarci priznali šta ih najviše impresionira kod žena
Drage dame, 11 muškaraca iskreno je odgovorilo što to žena čini, a njih iskreno impresionira.

“Uvijek me impresioniraju žene koje se razumiju u određena područja. Volim ih slušati kada o nečemu govore s neodoljivom strasti. To može biti i dizajnerska haljina, ali ako je strastveno opisana, dobiva sasvim drugačiji doživljaj.”

“Ne bih baš rekao da me impresionira kada žena može voditi inteligentan razgovor jer bi to zvučalo kao da ih većina to nije sposobna,  ali definitivno uživam u razgovorima s pametnim ženama.”

“Žena koja ima dovoljno ambicija da ne treba muškarca u svom životu o kojem će ovisiti. Privlačno je ako me ne treba u svom životu, nego me samo želi u njemu.”

“Impresivno je kad žena koristi svoj mozak više od svog tijela, što je rijetkost u današnje vrijeme.”

“Kod žene me impresionira kada ona zna što želi i ne boji se ići za svojim snovima.”

“Impresionira me kada ugledam ženu na traci za trčanje prije nego i ja počnem trčati. Ona nastavi trčati i dalje, dok ja nakon nekog vremena moram stati jer sam iscrpljen do kraja.”

“Jako cijenim kod žene motivaciju i odlučnost. Ako ona nije motivirana nije mi interesantna.”

“Najviše sam impresioniran njezinom empatijom. Što ne znači da ona mora biti osjetljiva, nego samo da posjeduje tu sposobnost i da pokuša shvatiti kako se drugi ljudi osjećaju.”

“Djevojka koja ima talent. Ne mora biti ništa veliko, kao da je sljedeća Beyonce, samo nešto u čemu je talentirana i voli to raditi."

Ne propustite