NA FRIZURU PRIVATNIM AVIONOM: 'Kad imate novac, granice ne postoje'

Čudne priče
 NA FRIZURU PRIVATNIM AVIONOM: 'Kad imate novac, granice ne postoje'
Julia Stakhiva Ukrajinka je koja je javnosti postala poznata prije par mjeseci kad je izjavila da je bolje novac trošiti na proizvode za ljepotu nego za hranu.

Julia Stakhiva Ukrajinka je koja je javnosti postala poznata prije par mjeseci kad je izjavila da je bolje novac trošiti na proizvode za ljepotu nego za hranu. Njezini roditelji su milijarderi koji financiraju njezin raskošan stil života do te mjere da je Julia posjeduje garderobu u vrijednosti 1,5 milijuna funti, a prvu dizajnersku torbu dobila je već s devet godina. S vremenom je postala zvijezda Instagrama, a sada je tijekom gostovanja u ITV-jevoj emisiji This Morning izjavila da sve dok nije došla na fakultet koji pohađa u Londonu nije shvaćala da si drugi ne mogu priuštiti dizajnerske torbe i cipele.

 - Još dok sam bila mlađa ljudi su me gledali zbog lijepe odjeću koju sam nosila, no tek kad sam krenula na studij shvatila sam da nemaju svi ono što imam ja, pa sam se osjećala posebno - rekla je Julia.

Javnost ju je pobliže upoznala nakon što je počela koristiti Instagram gdje ima skoro 43 tisuće obožavatelja.

 - Nisam se trebala puno truditi da bi me ostali korisnici ove društvene mreže primijetili - rekla je Julia, no to joj je, osim brojnih obožavatelja koji poštuju njezin modni stil, donijelo i one koji joj bez problema kažu da je mrze zato što je bogata.

Ali, kako je ona to objasnila, nije njezin izbor bio imati novaca.

 
 

- Život i za mene ponekad zna biti težak jer moji roditelji očekuju da budem savršena. Pametna, lijepa, elegantna, obrazovana - zaključila je Julija između ostalog.

S obzirom na novac kojim raspolaže, sasvim joj je normalno da iz Londona gdje trenutačno živi na frizuru putuje u Moskvu.

 
- Navikla sam na svoju frizerku u Moskvi i zadovoljna sam njezinim radom. Zbilja me tetoši. Kad dolazim zbog mene zatvore cijeli salon, posluže me hranom i omiljenim šampanjcem. Pozovem i svoje najbliže prijateljice pa se zabavljamo - ispričala je Julia i dodala da je njoj normalno tako daleko putovati na šišanje.

- Teško je to objasniti, ali ja putujem otkad sam bila malena, pa meni to vjerojatno zbog toga ne predstavlja problem. Kada imate novac, imate slobodu i granice ne postoje - zaključila je Julia.

Oni koji su gledali njezin intervju, na Twitteru nisu skrivali svoje ogorčenje onime što je Julia izrekla.

'Mogao bih nešto baciti na TV', 'Kakav dosadan i isprazan život jedne djevojke', 'Ona zbilja treba iskusiti što to znači stvarno raditi', samo su neki od komentara na izjave ove 23-godišnje djevojke koja će jednog dana naslijediti svo bogatstvo svojih roditelja,prenosi Jutarnji.

A zasad uživa u svom bogatstvu koji ima bez minute rada, a sav novac troši kako bi izgledala što bolje. Tako godišnje potroši više od 30 tisuća funti na povećanje usana, injekcije kako bi joj lice izgledalo punije, polutrajni make up, izbjeljivanje zubi, ekstenzije trepavica, injekcije koje joj kožu čine sjajnijom te na njegu kose. No to je samo dio svih tretmana koje Julia pohodi.

Ne propustite