Otac natjerao sina da diplomira u 11. godini jer ima inteligenciju genija, a evo gdje danas radi

Čudne priče
Otac natjerao sina da diplomira u 11. godini jer ima inteligenciju genija, a evo gdje danas radi
Adragonov otac je bio opsesivan čovjek koji je pristiskao svog sina kako bi uspio ostvariti velike ambicije jer je u svom sinu vidio čistog genija.

Augustin Eastwood De Mello je kontraverzni otac o kojem cijeli svijet priča a koji je svog sina tjerao da bude najbolji i sa 11 godina završi računarsku matematiku.

Njegov preambiciozni otac je taj kojem treba zahvaliti (ili možda ipak ne ) ,jer je bio najmlađa osoba koja je diplomirana na fakultetu u povijesti Sjedinjenih Američkih Dražava.
Adragon de Mello diplomirao je na Sveučilištu u Kaliforniji s 11 godina, ima ‘projicirani’ kvocijent inteligencije 400 i plan njegovog oca je bio da dobije Nobelovu nagradu do svog 16. rođendana.

 Adragonov otac je bio opsesivan čovjek koji je pristiskao svog sina kako bi uspio ostvariti velike ambicije jer je u svom sinu vidio čistog genija. Reći ćete da svaki roditelj to radi, ali on je bio poseban tvrdeći kako mu sin ima IQ 400. Ovo bi značilo da je on jedina osoba na svijetu koja je toliko pametna.
“Snovi o kojima ljudi slušaju, o dobijanju Nobelove nagrade i doktoratu, uglavnom su od mog oca. Te stvari meni nisu bile bitne”, rekao je Adragon u jednom razgovoru za televiziju CBS.
Adragon je zaista bio poseban jer je samo sa 2 godine zna cijeli alfabet, a do treće je naučio čitati i pisati.
Njegovi roditelji su se razveli 1988. godine i nakon kratkog razdoblja boravka u udomiteljskoj obitelji, živio je s majkom, Cathy Gunn. Iako je završio fakultet, kasnije je upisao srednju školu pod drugim imenom. Znači prvo je diplomirao pa je onda maturirao.

Kaže da se tada osjećao ugodno i opušteno jer nitko nije znao tko je.

Mnogi su osuđivali njegovog ca jer toliki pritisak vrši na svog sina i kako on nikada neće imati normaln djetinjstvo.
Nakon što mu je otac preminuo od raka mjehura, Adragon se zaposlio u poznatoj tvrtki za opremanje kuća i stanova, The Home Depot kao procjenitelj za komercijalno slikarstvo.

 

Ne propustite