Nevjerovatno: 10 dječijih zvijezda koje nikad ne biste prepoznali

Slavne ličnosti
Nevjerovatno: 10 dječijih zvijezda koje nikad ne biste prepoznali
Život dječijih zvijezda je nekada prilično težak i zna im biti još teže nakon što se povuku sa scene. Moguće je da ste već čuli razne horor priče o djeci koja su krenula lošim putem zbog pritiska medijske pažnje u ranoj dobi. S druge strane, neki od njih su zadržali svoj status zvijezde i marljivo rade na tome od svoje mladosti.

#10 Jonathan Lipnicki

Teško je zamisliti kakvi bi zabavni programi u devedesetim bili bez njega. Neko vrijeme, Lipnicki je bio najpoznatiji dječiji glumac u industriji nakon što se zajedno sa Tom Cruiseom pojavio u filmu „Jerry Maguire“ koji je bio hit 1996. godine. Lipnicki je kasnije glumio u „Doktor Dolittle“ „Stuart Mali“ i „Mali Vampir“ koji je ipak bio bolji film o vampirima nego Twilight. Lipnicki se nije pojavljivao nigdje od 2001. do 2011. g. kada je ponovo pokrenuo svoju karijeru.

Iako njegove filmske i TV uloge nisu zapažene poput onih u njegovom djetinjstvu, Jonathan je i dalje veoma zauzet sa ulogama koje dobija. On definitivno izgleda mnogo zrelije sa 26 godina i trenutno se bavi borilačkim vještinama. Kada su ga pitali da li planira da se profesionalno bavi tim sportom, odgovorio je da je zbog glume previše zauzet da se priprema za bilo kakve borbe osim za one na filmu.

Ne propustite