Očekuje nas uzbudljiva filmska jesen/zima sezona!

Filmovi
Očekuje nas uzbudljiva filmska jesen/zima sezona!
Mi smo odabrali nekoliko filmova koje morate pogledati prije same dodjele nagrada i sami procijenili jesmo li bili u pravu s odabirom.

Iako nas dodjela prestižne filmske nagrade tek očekuje nagađanja o tome koji bi filmovi mogli biti nominirani za Oscare već su u punom zamahu.

Ove godine, pogotovo ove jeseni, više od dvadesetak filmova prikupilo je pozornost zbog svojih zvjezdanih i sjajnih nastupa, besprijekornih scenarija te nevjerojatne režije.

Mi smo odabrali nekoliko filmova koje morate pogledati prije same dodjele nagrada i sami procijenili jesmo li bili u pravu s odabirom. 


Leonardo DiCaprio najvjerojatnije će ponovno biti nominiran za najbolju glavnu mušku ulogu u filmu The Revenant te se doista toplo nadamo da ga napokon očekuje uspješna dodjela Oscara.

No, prijeti mu prošlogodišnji pobjednik Eddie Redmayne, sa svojom izvanrednom ulogom u filmu prema istinitoj priči The Danish Girl u kojem glumi prvog transseksualca koji se podvrgnuo operaciji zbog promjene spola.

Mnogo je filmova snimljeno po istinitoj priči poput Beast of No Nations, Bridges of Spies, Spotlight i The Stanford Prison Experiment, dok će Hrvati možda najosobnije shvatiti film 99 Homes i težinu priče koju film nosi sa sobom - riječ je o neopravdanim deložacijama što je svakako naša preporuka.

 

 

Ne propustite