Nova BONDOVA djevojka je ostavila sve bez daha: Živi život na VISOKOJ NOZI, a zbog fotografija na Instagramu muškarci padaju u nesvjest

Filmovi
Nova BONDOVA djevojka je ostavila sve bez daha: Živi život na VISOKOJ NOZI, a zbog fotografija na Instagramu muškarci padaju u nesvjest
.

Glumica Ana de Armas je nova Bondova djevojka u novom filmu, ali ona se već navikla na glamurozan život na visokoj nozi, pišu britanski mediji.

screen-shot-04-27-19-at-02-31-pm-001

Ana je igrala virtualnu djevojku Rajana Goslinga u filmu Blade Runneru 2049, ima više od 1,3 miliona pratilaca na Instagramu, a njen profil je prepun fotografija sa egzotičnih destinacija, događaja s crvenog tepiha i selfija sa slavnim prijateljima.

screen-shot-04-27-19-at-02-31-pm


U filmu Knock knock iz 2015. godine sa Kijanu Rivsom, kubansko-španska zvezda imala je nekoliko provokativnih scena koje su se pretvorile u viralni gifove koje ljudi često objavljuju na društvenim mrežama.

screen-shot-04-27-19-at-02-32-pm

Ana de Armas je nova zvezda 25. filma o slavnom špijunu, uz Ramija Maleka koji će tumačiti negativca.


Producenti filma najavili su da će se snimati na Jamajci, u Norveškoj i njihovom studiju u Velikoj Britaniji.

halle-berry5


Tim iza još uvek neimenovanog 25. filma o Jamesu Bondu otkrio je se pojaviti i Ralf Fajns, Najomi Haris, Rori Kiner, Lea Sejduks, Ben Višou i Džefri Vrajst se vraćaju franšizi.

 

Ne propustite