KOSTA KECMANOVIĆ IMA ŠOK ZAHTJEV! Svi na klinici se skamenili: Je li moguće da je ovako drzak?

Čudne priče
KOSTA KECMANOVIĆ IMA ŠOK ZAHTJEV! Svi na klinici se skamenili: Je li moguće da je ovako drzak?
,,

Monstruozni dječak Kosta Kecmanović (14), koji je 3. maja ubio devetoro đaka i čuvara Osnovne škole "Vladislav Ribnikar", skoro pet mjeseci zatvoren je na Klinici za neurologiju i psihijatriju Kliničkog centra Srbije. Tamo je smješten jer je, kada je počinio zločin, imao 13 godina i bio je krivično neodgovoran, odnosno nije mogao biti odvezen u pritvorsku jedinicu.

Kako smo ranije pisali, ovaj hladnokrvni ubica redovno maltretira zaposlene na klinici suludim zahtjevima, a među najnovijim je i zahtjev za frizera.

- Njega, kao i druge pacijente, šiša klinički frizer, međutim, on je navikao na najskuplje frizere, koji ispunjavaju sve prohteve, pa je doktorima rekao: "Dajte mi krštenog frizera, ovaj je krš. Frizura mi je užas" - prepričava sagovornik portala Republika blizak klinici.

Masovni ubica je 3. maja došao u svoju školu "Vladislav Ribnikar" na Vračaru i nasumičnom pucnjavom pucao u sve na koje je naišao. Tada je očevim pištoljem usmrtio devet đaka i pripadnika obezbjeđenja, pri čemu je ranio još petoro djece i nastavnicu istorije.

Ne propustite