BEOGRAĐANI KUPILI KREVET PREKO MREŽA PA OSJETILI ČUDAN MIRIS: Kad su skinuli štof imali šta i da vide! Ovo je baš JEZIVO (FOTO)

Objavljeno:22.09.2023 - 05:12
A A A Times Arial

Beograđani su poručili bračni krevet preko jednog Instagram profila koji prodaje nameštaj, platili ga 50.000 dinara i poslije osam mjeseci vidjeli da su mu daske raspale i da je napunjen krpama!

Naime, u Fejsbuk grupi "Crna lista Facebook prevaranata" pojavila se objava Beograđanke koja tvrdi da su poručili krevet preko društvenih mreža, a da su dobili krevet sa ustajalim mirisom i slomljenim daskama.

- Poručen krevet pre osam meseci, plaćen 50.000 dinara. Morali smo da skinemo štopovani deo da proverimo odakle dolazi ustajali miris i imali smo šta i da vidimo. Poručen preko Instagram profila - navodi se u njenoj objavi.

3616678-prevara-sa-kupovinom-kreveta-preko-instagrama-ff

FOTO: PRINTSKRIN/FACEBOOK

Ona je objavila i prepisku sa profilom koji preko Instagrama prodaje namještaj gdje ih je pitala za cijenu, a oni su joj odgovorili:

- Poštovanje, francuski ležaj "Luks" u dimenziji dušeka 160x210=420 evra. Rok isporuke je četiri nedelje. Dostava i montaža se doplaćuju u zavisnosti odakle ste - odgovorio je prodavac, a Beograđanka je rekla da je sa Voždovca gdje joj je rečeno da će u tom slučaju dostava i montaža koštati 6.000 dinara.

3616672-kupovina-kreveta-preko-instagrama-ff

FOTO: PRINTSKRIN/FACEBOOK

Na fotografijama koje je objavila vide se truhle popucale daske ispod dušeka, piše Kurir.

3616682-krevet-3-ff

FOTO: PRINTSKRIN/FACEBOOK

U komentarima ispod objave članovi grupe su je savjetovali da može da se žali i da ih prijavi ukoliko ima račun i ako firma zaista postoji.

Podsjetimo, nakon perioda korone sve je veći broj onlajn prevara, ali i sve više ljudi koji odluče da "trguju iz fotelje".