RENOVIRALI SU NOVU KUĆU NAKON POPLAVA: Kada su počeli da ruše zidove naišli su na strašno otkriće, sve je ukazivalo na tajnu prethodnog vlasnika (VIDEO)

Čudne priče
RENOVIRALI SU NOVU KUĆU NAKON POPLAVA: Kada su počeli da ruše zidove naišli su na strašno otkriće, sve je ukazivalo na tajnu prethodnog vlasnika (VIDEO)
,,

Keti (52) i Roj Okamp (51) živjeli su u novoj kući svega dva dana kada je podrum poplavljen zbog oluje.

Imali su pune ruke posla kako bi sanirali posljedice, a određeni zidovi su morali da budu srušeni. Tako počinje ova neobična priča iz Nju Džerzija.

Oni su objavili snimak na Instagramu da bi prikazali šta se dogodilo u kući, ali i otkriće koja ih je ostavilo bez teksta.

Naime, kada su uklonili jednu od oštećenih gipsanih ploča zatekli su gomilu praznih flaša poznatog alk.o.h.ol.nog pića! Tu ih je očigledno sakrio jedan od bivših vlasnika.

“Samo su se ‘prosule’ na pod”, kazala je Keti lokalnim medijima, a na snimku vidimo zgranuti izraz lica njenog partnera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cathy Aukamp (@cataukamp)

I dok su ljudi komentarisali nevjerovatan snimak, oglasila se Keti s novim vijestima, prenosi New York Post.

“Osoba koja je ovo uradila je vidjela snimak, i kontaktirala nas. Otkrila je da u zidovima ima više stotina flaša, ali da ne pije već tri godine”, objasnila je.

Korisnici su u velikom broju komentarisali snimak, a mnogi ističu da je alko.hol.iz.am opasan problem. Jedan od njih je napisao:

“Razumijem čovjeka koji je ovo uradio. Svoje flaše sam krio u okviru kreveta, ispod dušeka. Ove nedjelje obilježavam osam godina kako sam trijezan”.

Ne propustite