SAVJETI

SEKA ALEKSIĆ JE UZ POMOĆ OVE DIJETE SMRŠALA ČAK 10 KILOGRAMA: Izbacija je SAMO 1 STVAR i tijelo joj se TRANSFORMISALO

Objavljeno:22.05.2023 - 19:52
A A A Times Arial

Na Instagramu Seke Aleksić možemo vidjeti kako njen suprug Veljko kuha, te zbog toga ne možemo da je krivimo ako se malo ugoji.

Ipak, ona je nedavno priznala da nije u potpunosti zadovoljna svojom linijom i da želi da smrša. I stvar nije ostala samo na priči, već je odlučila da promijeni način ishrane i da svoju liniju dovede do savršenstva.

Ona je odlučila da i na društvenim mrežama podijeli svoje iskustvo kako bi i druge žene koje žele da smršaju mogle da dobiju podsticaj na osnovu njenog iskustva.

- Dovela sam svoju liniju do izgleda kakvog sam želela. Uvek može bolje naravno. Slatkiše sam generalno izbacila, zdravo se hranim. Nema šale. Počela sam i da treniram. Dešavaju mi se takve krize, da sam mislila da sam bolesna. To je navika. Bukvalno sam ovisnik. Sada izdržavam. Imam pet obroka dnevno i vodim računa. Kada ima mnogo svega, ne želim ništa, a traži mi se kada nema ničega - rekla je Seka Aleksić za domaće medije, a prenosi Glossy.

1364225-sabor-narodne-muzike-25042023-0037-ff

foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Seka je nedavno na Tviteru napisala i koje namirnice je smanjila, te kako je smršala 8 kilograma.

- Minus osam kilograma, sa veoma malo krem bananica i proteinskog sladoleda! Ljudi, jako sam srećna - napisala je Seka, čiji su pratioci hvalili njen izgled.

Osim što je vidno smršala, Seka je tokom posljednjih nekoliko mjeseci promijenila i imidž. Mnogi su oduševljeni onim što imaju prilike da vide, a pjevačica nikada nije bila zadovoljnija svojim odrazom u ogledalu.