Test koji otkrva u kojoj ste fazi života i šta vas čeka u budućnosti

Praktična žena
Test koji otkrva u kojoj ste fazi života i šta vas čeka u budućnosti
Život, odnosi, zabava, savjeti!

1 – ZABAVA

Život – Ako ko zna kako se u životu zabaviti, onda ste to vi! Ležerni ste, mirna i opuštena stava, prepuni života i volite zasmijavati druge. Gotovo ste uvijek vedri i srećni, živite u sadašnjem trenutku i nikada previše ne brinete o budućnosti. Niste za velike i hrabre promjene, draže vam je ono što je poznato.

Karijera – Volite se zabavljati dok pozitivno doprinosite životima drugih ljudi. Inteligentnima i kreativnima kakvi jeste, odgovara vam okolina u kojoj se nešto praktično radi, niste tip koji će samo sjedeti i slušati. Bili biste izvrstan konobar, voditeljkampa, koordinator za organizaciju događaja ili zabavljač. Ne volite kancelarijsku atmosferu, ali znate biti izvrsni prodavci ako zaista vjerujete u proizvod! Koju god karijeru da izaberete, podižete atmosferu te okolinu činite zabavnijom i kreativniji.

Odnosi – Pomalo je čudno, no kada su u pitanju odnosi, često znate sumnjati u sebe. Malo ste suzdržani kada je u pitanju obavezivanje. Bojite se da ćete biti povrijeđeni i stoga ne želite da stvar postane previše ozbiljna. Zbog tih nesigurnosti ne možete održati dugotrajniji odnos.

Savjet – Vi ste odlični! Imate predivno srce puno nježnosti i ljubavi. Vaša želja da druge činite sretnima ima tako dubok uticaj na svijet oko vas. Toliko ste autentični i nepretenciozni oko toga jer to je vaše pravo ‘ja’. Prirodno privlačite ljude. Cijenite sebe i znajte da ste izvrstan partner. Imajte malo više samopouzdanja. Nemojte se toliko fokusirati na svoje nedostatke. Niko nije savršen – ali vi ste stvarno izvrsni! 

Ne propustite