DJEVOJKA IMA 26 GODINA I ČAK 22 DJECE: 'Oduvijek sam maštala o velikoj porodici i ne planiram stati!'

Čudne priče
DJEVOJKA IMA 26 GODINA I ČAK 22 DJECE: 'Oduvijek sam maštala o velikoj porodici i ne planiram stati!'
,

Kristina Ozturk, 26-godišnja Ruskinja, upoznala je 59-godišnjeg Galupa prije nekoliko godina na odmoru u Gruziji i odmah su, kako kažu, ''kliknuli''. Već sa 17 godina rodila je prvu kćerkicu, a danas, pet godina kasnije, ima čak 22 djece – i ne planira stati.

Ostalu djecu nije, kaže, rodila prirodnim putem, već je imala surogat-majke kojima je platila ukupno 138.000 funti, odnosno oko 156 tisuća eura za uslugu.

"Oduvijek sam sanjala o tome da imam veliku obitelj, a isto je htio i moj suprug. Nakon što smo se upoznali, krenuli smo u ostvarivanje zajedničkog sna. Ne znam jesmo li najveća obitelj na svijetu, ali znam da smo najsretnija", izjavila je ova mlada mama koja trenutno živi sa 16 dadilja u Batumi.

Svog supruga Galipa opisala je kao svog 'mentora, vodiča i bajkovitog princa sve u jednom'. Kristina ne misli da je propustila nešto iz mladosti time što je rano postala majka, baš naprotiv, veseli se tome da ima još djece. 

"Sedmično potrošimo oko 3500 do 4200 funti (oko 4000 do 4700 eura) na potrepštine za bebe, katkada bude manje, pokatkad više. Dadilje plaćamo oko 3000 kuna sedmično. Trenutno živimo u kući na tri kata, a u budućnosti ćemo morati još izgraditi ili kupiti veću kuću. Nemamo još tačan plan, zasad ima mjesta za sve nas."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kristina Ozturk (@batumi_mama)

Dadilje žive s njima u kući te danonoćno rade brinući se za djecu. "S njom je tako lako biti, uvijek ima osmijeh na licu, a istovremeno je sramežljiva i tajanstvena", kaže Galip i dodaje da je to bila ljubav na prvi pogled. Kako prenosi LADbible, par je prvo planirao dobiti jedno dijete godišnje, ali shvatili su da imaju mogućnosti za više njih u kraćem razdoblju. 

Sve bebe su stigle u dom Ozturkovih u rasponu od 18 mjeseci. Galip ima i devetero djece iz prošle veze s partnericom koja je 10 godina starija od Kristine. "O tome sam sanjala od djetinjstva. Moj je suprug također sanjao o velikoj, sretnoj obitelji", izjavila je Kristina.

Ne propustite