OVA FATALNA PLAVUŠA JE ŽENA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA: Starija je od njega 11 godina, od njenog izgleda zastaje dah

Slavne ličnosti
OVA FATALNA PLAVUŠA JE ŽENA ZLATANA IBRAHIMOVIĆA: Starija je od njega 11 godina, od njenog izgleda zastaje dah
Fudbaler Zlatan Ibrahimović (41) u nedjelju uveče sa suprugom Helenom Seger (52) pojavio se na na premijeri filma "Asterix & Obelix: L'Empire du Milieu" u Parizu.

Fudbaler Zlatan Ibrahimović (41) u nedjelju uveče sa suprugom Helenom Seger (52) pojavio se na na premijeri filma "Asterix & Obelix: L'Empire du Milieu" u Parizu.

Par koji se rijetko može vidjeti zajedno u javnosti svojom pojavom oduševio je mnoge. Zlatan je za ovu priliku nosio crnu odijelo i košulju u istoj boji, dok je Helena blistala u mini zlatnoj haljini sa otvorenim leđima koja je istakla njenu savršenu figuru.

737652-profimedia-0749968678-iff

S obzirom na to da je Zlatan jedan od najuspešnijih fudbalera današnjice, za njim vlada opšta pomama, ali nije mnogo drugačija situacija ni sa njegovom ljepšom polovinom. Helena je takođe veoma interesantna ljudima, možda zbog toga što ne voli da se eksponira i daje izjave za medije.

Iako se prije dvije godine šuškalo da je Zlatan imao aferu sa italijanskom voditeljkom, sa kojom je navodno varao ženu, par se nije osvrtao na navode medija, već vješto skriva svoju intimu.

Inače, Zlatanova i Helenina ljubav traje vec dvije decenije, a upoznali su se sasvim slučajno.

"Zagradio je svojim Ferrarijem prilaz mojoj kući. Nisam mogla "izvući" svog Mercedesa s parkinga. Vidjela sam samo njegov veliki nos i zlatni sat na ruci. Poprilično ljuto sam mu rekla da se istu sekundu pomjeri. I on je u tom mom potezu očigledno vidio nešto što mu se sviđa. Život s njim nije lagan, ali nije ni život sa mnom. Na njemu mi se svidjelo što mogu da mu se suprotstavim. Ja sam svoja osoba. Ljudi nemaju pojma koliko sam se žrtvovala i radila da bih postala uspješna i zato mi smeta kad mi stave etiketu "Ibrahimovićeve drage" ili žene fudbalera", ispričala je Helena jednom prilikom.

Zlatan je 11 godina mlađi od Helene, a razlika u godinama nikada im nije predstavljala problem.

"Kad sam upoznala Zlatana imao je 21 godinu, a ja 32. Imala sam karijeru i bogatstvo, nije mi trebao fudbaler da me hrani. Bila sam samostalna, a on čak nije bio moj tip muškarca", rekla je svojevremeno Helena za Elle.

Ona je inače počela da zarađuje sa samo 13 godina - bavila se modelingom i glumom, a radila je i u marketingu. Helena i danas radi punom parom, bodri svog dragog i brine o njihova dva sina - Maksimilijanu i Vinsentu.

Helena i Zlatan žive život punim plućima, a nedavno su snimljeni na odmoru.

Ne propustite