OVO JE POLUBRAT KĆERKE SVETLANE BOJKOVIĆ: Nikada ne biste pogodili o kome je riječ

Slavne ličnosti
OVO JE POLUBRAT KĆERKE SVETLANE BOJKOVIĆ: Nikada ne biste pogodili o kome je riječ
Život često piše romane.

Život često piše romane. 

Takav je slučaj u životu i Đorđa Žutića, sina pokojnog legendarnog glumca Miloša Žutića. On nije krenuo očevim stopama, za razliku od njegovih polusestara Katarine Žutić i Anastasije Anje Mandić.

Đorđeva mama je također glumica Ognjanka Ognjanović, bila je druga žena Miloša Žutića. Njegova prva žena bila je Svetlana Bojković.

Ja sam imala dvadeset godina kada je moj otac preminuo. Moj brat je imao samo tri, tako da je on zaista odrastao bez njega. Ja sam ipak imala odnos koji pamtim, savjete kojih se sjećam i stavove koje danas i sama zastupam, ponosna što sam njegova kćerka - pričala je ranije Katarina Žutić, Đorđeva polusestra, kćerka Svetlane Bojković.

1292721-2018105-marijakilibardazoranajevtic-ls-ff

Ognjanka je Anju, inače, dobila iz prvog braka sa baletanom.

Katarina je imala 12, dok je Anja 11 kada su se vjenčali Mloš Žutić i Ognjenka Ognjanović. Kasnije se radio i Đorđe.

- Bile smo u slične, obe jedinice i obe nesrećne što nemamo sestru ili brata. Brzo smo se zavoljele. Spavale smo jedna kod druge, zajedno ljetovale, nagovorile roditelje da se vjenčaju. Poslije smo dobile brata - rekla je ranije Anja i dodala da ga obe obožavaju.

Da je u ovoj vrlo šarenolikoj porodici sve u najboljem redu i da se redovno posjećuju i žive harmonično, svjedoči i priča Svetlane Cece Bojković, kada su je pitali da li je u kontaktu sa Ognjankom Ognjenović.

- Za mene je to normalno ali, nažalost, rijetka je to pojava kod nas. No, dobro, šta da radimo. Naravno da se družim sa Mišinom ženom, njen Đorđe je Kajin brat po ocu. I on je bio kod nas u Helsinkiju. U odličnim sam odnosima i sa Ognjankinom kćerkom Anastasijom Anjom Mandić, koja je takođe sjajna glumica - govorila je ranije Ceca Bojković.

Ne propustite