OVO JE NOVAKOVA PRVA ODLUKA POSLIJE DOLASKA IZ AUSTRALIJE: Evo šta će uraditi!

Slavne ličnosti
OVO JE NOVAKOVA PRVA ODLUKA POSLIJE DOLASKA IZ AUSTRALIJE: Evo šta će uraditi!
Novak Đoković je odlučio da odmah poslije osvajanja Australijan opena ode na zasluženi odmor.

Novak Đoković je odlučio da odmah poslije osvajanja Australijan opena ode na zasluženi odmor. Kako saznajemo, Đoković je, čim se vratio iz Australije, otputovao na odmor sa svojom suprugom Jelenom i djecom Stefanom i Tarom.

Đokoviću je odmor bio prijeko potreban nakon napora koje je imao u Australiji, ne samo fizičkih, već i emotivnih, što se vidjelo kada je poslije meča briznuo u plač kao nikad prije u karijeri, zbog svega što je prošao prije godinu dana u Australiji.

Sada će Novak imati bar dvije nedjelje za dobar odmor i "punjenje baterija" prije nastavka sezone, ali i da odmori od treninga zbog povrede zadnje lože koja ga je mučila u prvoj nedjelji Australijan opena, koju je sada potvrdio i direktor turnira Kreg Tajli, rekavši da je imao rupturu od tri centimetra u zadnjoj loži, nakon što je vidio snimke koje su napravili doktori.

Podsjetimo, Novakov sljedeći turnir je ATP turnir u Dubaiju, koji se održava od 27. februara do četvrtog marta. Interesantno je da je za turnir prijavljen i Rafael Nadal, ali je malo vjerovatno da bismo u Dubaiju mogli da gledamo jubilarni 60. meč Novaka i Nadala.

Ne propustite