DEJAN PANTELIĆ SE POVLAČI S MALIH EKRANA: Voditelj se oprostio od gledalaca u emisiji - evo čime će se sada baviti

Slavne ličnosti
DEJAN PANTELIĆ SE POVLAČI S MALIH EKRANA: Voditelj se oprostio od gledalaca u emisiji - evo čime će se sada baviti
Dejan Pantelić, popularni televizijski voditelj već nekoliko sezona bio je domaćin emisije "150 minuta”.

Dejan Pantelić, popularni televizijski voditelj već nekoliko sezona bio je domaćin emisije "150 minuta”. Poslije tri godine rada na televiziji Prva, on je najavio promjenu posla i odlazak sa ovog voditeljskog mjesta.

U jučerašnjoj emisiji se pozdravio sa vjernim gledaocima, a svoj voditeljski posao nastavlja u nešto drugačijem aranžmanu.
Dejan Pantelić je uživo saopštio da će ubuduće obavljati posao iza kamere.

"Ovo je posljednji put da ja vama kažem: 'Gledaćemo se ponovo'. Povlačim se sa ovog voditeljskog mjesta, radiću neke druge poslove, isto televizijske, ne idem u penziju, daleko bilo. Ono što je sigurno, ostavljam vas u sigurnim rukama. Ja ću pokušati da svoje znanje prenesem mlađima, ljepšima i boljim kolegama", rekao je Pantelić u programu.

Voditelj se početkom prošle godine, poslije operacije slijepog crijeva, oglasio na mrežama i saopštio da će nakon duge borbe s teškom bolešću karijeru za sada nastaviti iza kamera. Dejanu su 2012. godine ustanovili tumor na krajnicima, nakon čega su usljedile godine lječenja.

"Hvala kolegama koji imaju dobre telefone i filtere, pa ispadnem manje 'polovan'. Izvinjavam se gledaocima na promuklom glasu. Došla su na naplatu sva ona zračenja, hemioterapije, operacije... trudiću se da u narednom periodu pronađem adekvatno mjesto iza kamera. Hvala što brinete", napisao je tada Dejan Pantelić na Instagramu.

Ne propustite