OVO POVRĆE SUZANA MANČIĆ JEDE SVAKI DAN: Smršala do neprepoznatljivosti, tvrdi da joj je TO POMOGLO

Slavne ličnosti
OVO POVRĆE SUZANA MANČIĆ JEDE SVAKI DAN: Smršala do neprepoznatljivosti, tvrdi da joj je TO POMOGLO
,

Suzana Mančić važi za jednu od najvećih dama na našoj javnoj sceni koja očarava svojom harizmom i osmijehom. Muškarci je već decenijama stavljaju na vodeću poziciju liste naših najljepših žena, ali kao i skoro svaka pripadnica ljepšeg pola, ona nije baš zadovoljna svojim izgledom, odnosno, kilažom.

- Nikada neću zaboraviti. Bila sam na jednoj svadbi. Kada sam vidjela fotografije, bila sam tako bijesna na sebe. Ja sam pocijepala sve slike i hvala Bogu da ih nemam - kaže voditeljka, a prenosi pomenuti medij.

Nekadašnja Loto djevojka ističe da se najviše ugojila zbog stila života Grka, jer oni kasno večeraju. Otkriva da je imala i do 89 kilograma.

- Gdje su 89 kilograma, tu su i 90 pa i 100 - našalila se tada na svoj račun.

Naglašava da joj se višak, posebno u menopauzi, najviše taložio oko stomaka. Zato se okrenula jednoj vrsti keto dijete. Naime, ona se sastojala od dva praškasta obroka i večere koja je bila ideja ove ljepotice.

- Večera vam dođe kao nagrada. Puna činija miksa zelene salate, komad ribe ili biftek - rekla je Suzana.

Osim toga, svako jutro je pila čašu tople limunade, ali je primjenjivala i jednu neobičnu caku koju je vidjela od Moskovljanki, jer je jedan period živela u Rusiji.

- Viđala sam Moskovljanke, dotjerane idu ulicom i jedu krastavac - otkriva.

Zašto su kiseli krastavci odlični saveznici za postizanje idealne težine?

Kiseli krastavci sadrže veliku količinu vode, proteine, vrlo malo masnoće i prehrambena vlakna. Isto tako, ova kisela salata bogat je izvor minerala, među kojima su i gvožđe, kalijum, natrijum i fosfor. Sadrže i vitamine, poput vitamina C, A, B6, B12, riboflavin, niacin i tiamin.

Zato je i Suzana, bilo gdje da se nalazila, za užinu jela kisele krastavce. Ova namirnica joj je, kako kaže, pomogla da za mjesec dana smrša čak 11 kg, a potom, potpuno neosjetno još četiri, te ovaj trik ne prestaje da koristi.

- Procvjetala sam, brate mili! Ne odustajte od želje da smršate i ne zavaravajte se za tim da je ‘vaše vrijeme prošlo’. E pa nije prošlo, to ste vi na fotografijama od prije 20 godina - rekla je ona.

Ne propustite