"KADA LEŠ POČINJE DA SMRDI?" Završeno saslušanje Brajana Volša, poznati novi dokazi i zastrašujuća pretraga na internetu

"KADA LEŠ POČINJE DA SMRDI?" Završeno saslušanje Brajana Volša, poznati novi dokazi i zastrašujuća pretraga na internetu
,

Završeno je saslušanje Brajana Volša u Okružnom sudu u Bostonu. On je u 14 časova po srednjeevropskom vremenu doveden u zgradu suda. On će navodno biti zvanično optužen za ubistvo svoje supruge Ane Volš koja je nestala 31. decembra 2022. godine. Sljedeće saslušanje je zakazano za 9. februar.

Sudija je počela da čita optužnicu, a otkriveno je šta je sve tražio na internetu optuženi Brajan Volš, prenosi "7News WHDH Boston". Pojmove koje je on tražio na internetu su: "Kada leš u raspadanju počinje da smrdi“;”Možeš li biti osuđen za ubistvo bez tijela“ i ”Kako možeš da naslijediš nekog ko je nestao“.

Brajan je koristio "ajped" svog najstarijeg sina i preko njega je na internetu pretraživao zastrašujuće pojmove koji su navedeni u optužnici protiv njega. On je sve vrijeme mirno stajao i slušao za šta se sve tereti. On je kese pobacao u kontejnere u blizini naselja u kojem živi njegova majka. Tijela i dalje nema, ali tužilaštvo navodi da ima dovoljno jake dokaze. Novi dokazi su kese za đubre u kojem je oprema za čišćenje, tepih, zaštitno odelo, rukavice,... Na svim tim predmetima je pronađen DNK Ane Volš kao i Brajana Volša.

Navedeno je da je pronađen njegov DNK na skoro svim navedenim predmetima. Prema pisanju američkih medija, on je navodno raskomadao tijelo Ane Volš ali i dalje nema zvanične potvrde za to. Sudija je odredila da Brajan Volš ostane bez kaucije do sljedećeg saslušanja. Sljedeće saslušanje je zakazano za 9. februar.

Pročitana je cijela hronologija događaja nestanka Ane Volš, prenosi mondo.rs. Od trenutka kada je Ana Volš nestala pa sve do trenutka hapšenja optuženog Brajana Volša. Utvrđeno je da je slagao policiju kada je naveo da je otišao po sladoled sa sinom, a zapravo je otišao na deponiju da se otarasi kesa sa smećem u kojima je pronađena oprema za čišćenje. Tu je pronađena i Anina odjeća - peškiri, majice i narukvica.

Ne propustite