ŽENA PODMETNULA BRATU ILEGALNU SUPSTANCU PA POZVALA POLICIJU: Željela da mu smjesti zbog svađe na sahrani

Čudne priče
ŽENA PODMETNULA BRATU ILEGALNU SUPSTANCU PA POZVALA POLICIJU: Željela da mu smjesti zbog svađe na sahrani
Prema riječima tužioca, Dejvid Pridmor mu je rekao da je on individua koja se oslanja na alkohol i drogu kad život postane težak

Žena je "smjestila" rođenom bratu hapšenje podmetnuvši mu nelegalnu supstancu, poslje svađe na sahrani njihovog ujaka. Osvetoljubiva sestra je pozvala policiju i rekla da njen brat ima "velike količine" ilegalne supstance u svom autu, prenosi Dejli mejl.

Dejvida Pridmora (42) je zaustavila policija u Klaktonu u Eseksu, pošto im je njegova sestra rekla da prevozi "velike količine" d*oge, klase A. Policija nije otkrila velike količine d*oge, već manju količinu u njegovom džepu. Otkriveno je da Pridmor ima 0,2 grama ove ilegalne supstance kod sebe i 68 mikrograma po litru d*oge u krvi. Legalan limit je 10 mikrograma. Takođe je vozio bez dozvole i osiguranja. Incident se desio u oktobru 2020. godine.

Sestra se urotila protiv brata pošto su tenzije među njima došle do vrhunca na sahrani njihovog ujaka. nelegalnu supstancu koja je pronađena kod njega, navodno mu je dala sestra.

Pridmora je policija zaustavila i 2. februara 2021. godine. zaustavljen je na benzinskoj pumpi na putu ka svojoj kući, od sestre, pošto je policiji rečeno da je "ušmrkivao nelegalnu supstancu dok je vozio". Kod sestre je bio da joj pomogne da preseli stvari.

Otkriveno je da ima više od 30 puta veću količinu nelegalne supstance u krvi od dozvoljene, 328 mikrograma po litru nelegalne supstance u krvi, kao i veliku količinu kanabisa.

Prema riječima tužioca, Pridmor mu je rekao da je on individua koja se oslanja na apiće i nelegalnu supstancu kad život postane težak.

Pridmor, koji je inače iz Devona, priznao je tri tačke optužnice, vožnju pod uticajem nelegalne supstance, posjedovanje ilegalne supstance  i vožnju bez dozvole i osiguranja.

On je 23. decembra dobio kaznu, neće smjeti da vozi narednih pet godina i moraće da ispuni 200 sati volonterskog rada.

(Telegraf.rs)

Ne propustite