NIKAD BRŽI SOS ZA MAKARONE SA TUNJEVINOM: Sve samo pomiješate, a najbolje od svega je što se uopšte ne kuha

Praktična žena
NIKAD BRŽI SOS ZA MAKARONE SA TUNJEVINOM: Sve samo pomiješate, a najbolje od svega je što se uopšte ne kuha
Ovaj način pripreme brzog sosa za makarone od tunjevine će vas oduševiti.

Ovaj način pripreme brzog sosa za makarone od tunjevine će vas oduševiti.

Ukoliko obožavate da jedete pastu, ali nemate previše vremena za pripremu sosa onda će vam dobro doći ovaj recept koji možete da napravite od sastojaka koje većina ljudi ima uvijek u kući.

Ljubitelji paste će biti oduševljeni najbržim receptom za sos od tunjevine. Potrebno vam je samo dva minuta da dobijete ukusan umak, a najbolje od svega je da uopšte ne morate da ga kuhate.

Sastojci:

1 konzerva tunjevine
2 čena bijelog luka
2 kašičice peršuna
3 kašičice maslaca
200 ml pavlake za kuvanje
70 g parmezana
so, biber
tjestenina

Priprema:

Ocijeđenu tunjevinu sipajte u posudu, a zatim dodajte iseckan beli luk, maslac, pavlaku za kuvanje, peršun, so, biber i parmezan. Pomiješajte sastojke i dobro ih umutite pomoću miskera. Ukoliko tunjevina neće dobro da se usitni, možete je dodatno umiješati viljuškom. Na uobičajen način skuhajte tjesteninu. Ocijedite je, stavite je u posudu sa pripremljenim sosem od tunjevine i na kraju sve dobro promiješajte i servirajte.

Izvor: Stvar ukusa

Ne propustite