AKO NISTE BILI U VEZI SA OSOBOM U OVOM ZNAKU, ČESTITAMO: Oni uvijek "proklinju" i krive bivše za sve što im ne ide

English
AKO NISTE BILI U VEZI SA OSOBOM U OVOM ZNAKU, ČESTITAMO: Oni uvijek "proklinju" i krive bivše za sve što im ne ide
.

Kažu da je u vezi najvažnije povjerenje, a još važnije da li možete verovati svom partneru čak i kada on postane bivši. Niko ne želi sukobe ili omolavažavanje nakon raskida, ali astrologija kaže da postoje znaci koji "proklinju" bivšeg.

Često ih pominju, kriveći ih za sve što je u vezi pošlo naopako. Evo ko su oni:

Bik

Bik može biti pouzdan i odan partner. Međutim, niko nema bes kao Bik. Oni su poslednji ljudi koji bi prekinuli vezu i uvek bi želeli da se "razvlače" bez obzira na loše stvari. Uz to, oni bi proklinjali svog ljubavnika što ih je ostavio i što im je krenulo sve nizbrdo.

Rak

Većina Rakova bi svom partneru poželela sve najbolje i molila se za njihovu sreću, čak i ako im je srce slomljeno kada su ostavljeni. Takva je priroda osetljivog znaka. Međutim, nerazvijeni ili emocionalno nezreli Rakovi imaju tendenciju da vrebaju svoje bivše i omalovažavaju njihovo ime širenjem raznih glasina.

Blizanci

Blizanci su možda najslađi ljubavnici kada izlazite sa njima. Ali oni obožavaju da flertuju, što znači da mogu emocionalno da varaju tokom veze, a kasnije omalovažavaju svog bivšeg prijateljima, čak i ako oni to nisu zaslužili. Ovo može biti prilično neprivlačna osobina koja je jedna od retkih koje Blizanci poseduju.

Ovan

Ovnovi mogu biti očaravajući i pažljivi, mogu bro da vas razmaze. Ipak, ako im slomite srca, oni će vas iznutra proklinjati i moliti se za vaš pad u meri u kojoj karma čini ostalo. Možda Ovnovi moraju naučiti da se raziđu prijateljski i požele svom bivšem sve najbolje za sopstveno mentalno zdravlje i razum.

(MONDO)

Ne propustite