Možete li prepoznati nekoga sa slike? (FOTO)

Sjećate li se
Možete li prepoznati nekoga sa slike? (FOTO)
Ovu pjesmu iz 1991. godine, tada još na samom početku svojih karijera snimili su ...

Pjesmu „OGLASI" iz 1991. godine, tada još na samom početku svojih karijera snimili su zajedno: Mladen Burnać, Severina Vučković, Ivana Banfić i Sandi Cenov, kao gosti bendu BRZE BANANE (zagrebački rock bend, objavili su jedan LP album 1990. godine, te 1991. i ovu pjesmu kao singl na vinilu.). 

grupa1

Mladen Burnać je bio lider, pjevač i gitarista istoga benda, a ujedno inicijator i idejni začetnik ovog nesvakidašnjeg okupljanja. Severina i Ivana Banfić su još polako započinjale pjevačke karijere, a Sandi je već promijenio nekoliko gradskih bendova i trenutno bio pjevač benda „Novi Fantomi". Samu pjesmu, kao zafrkanciju i parodiju na tada veoma popularne ljubavne oglase u sedmičniku „Arena", napisali su Mladen i njegov brat Ante. 

Za istu je snimljen i video spot u legendarnom klubu „Big Ben", u Bogovićevoj ulici. Međutim, obzirom da su svi protagonisti ove zanimljive saradnje tada bili još neafirmisani pjevači, a da su te godine počela i ratna zbivanja, nakon samo jednog zajedničkog nastupa na Zagrebačkoj Biciklijadi u Šmidhenu,sve je ubrzo palo u zaborav, da bi kasnije svi nastavili sa uspješnim solo karijerama koje traju i danas.

Ne propustite