Sjećate li se Lane iz Zabranjene ljubavi? Danas vodi neobičan stil života, a promijenila je i imidž (FOTO)

Sjećate li se
Sjećate li se Lane iz Zabranjene ljubavi? Danas vodi neobičan stil života, a promijenila je i imidž (FOTO)
Televizijsku i pozorišnu glumicu Petru Kurtelu voljeli smo gledati u RTL-ovoj seriji “Zabranjena ljubav” gdje je utjelovila tinejdžericu Lanu. Naime, Petra je u ponedjeljak došla na premijeru predstave “Subota, nedjelja i ponedjeljak” u zagrebačkom pozorištu Kerempuh, i privukla je niz pogleda jer je rijetko imamo prilike vidjeti u javnosti.

Televizijsku i pozorišnu glumicu Petra Kurtela voljeli smo gledati u RTL-ovoj seriji “Zabranjena ljubav” gdje je utjelovila tinejdžericu Lanu. Naime, Petra je u ponedjeljak došla na premijeru predstave “Subota, nedjelja i ponedjeljak” u zagrebačkom kazalištu Kerempuh, i privukla je niz pogleda jer je rijetko imamo prilike vidjeti u javnosti.

Inače, uz to što je glumica, Petra je i influencerica sa zavidnom vojskom pratitelja, njih čak 33 hiljade. No, zamalo je zamijenila karijeru glumice s onom manekenskom. A nedavno smo je gledali i u showu “Ples sa zvijezdama”, gdje pokazala svoje plesno umijeće s partnerom Damirom Horvatinčićem.

Jednom je prilikom Petra otkrila i kako gleda na svoju ulogu Lane u “Zabranjenoj ljubavi”.

Lana, jesi to ti? Upoznali smo je u ulozi buntovnice u Zabranjenoj ljubavi',  a sada vodi potpuno... | RTL

“Zabranjena ljubav nije toliko aktualna u mojem životu. Snimanje je bilo davno i ne sramim se tog angažmana, ali svejedno osjećam da sam danas miljama daleko od njega. Prvenstveno zato što se u tom vremenskom roku dogodilo mnogo i na privatnom, i na poslovnom planu.

Sama snimanja su mi ostala u divnom sjećanju, ali opet ne mogu reći da me to razdoblje oblikovalo više od nekog drugog. Veći rast sam osjetila kad sam živjela u Aziji ili (možda najveći) za vrijeme studija glume”

Bila je modno lice azijskih dizajnera

Prije nekoliko godina živjela je u Aziji, točnije u Japanu, Tajlandu i Koreji gdje je bila vrlo poželjno lice za revije visoke mode. Ondje je surađivala s poznatim dizajnerima i fotografima, a zbog netipičnog izgleda, za te države i cijeli kontinent, Petra je bila vrlo tražena. No čini se da je ljubav prema glumi ipak bila snažnija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Kurtela (@petrakurtela)

Ova 41-godišnjakinja izgleda kao da je još uvijek u dvadesetima, a osim genima, na mladolikom izgledu može zahvaliti vlastitoj ustrajnosti oko njege lica i tijela.

“Promatram svoju kožu te joj se po potrebi prilagođavam. Koristim kreme bez štetnih sastojaka pa tako serum za lice radim sama, od vrhunskih eteričnih ulja te baznog ulja poput jojobinog i kokosovog. Trenutno se u mojem serumu nalazi eterično ulje plavog buhača, ali ga zbog jednog zanimljivog članka o geraniju, koji je nedavno izašao na pubmed-u, planiram zamijeniti tim čudotvornim uljem”, otkrila je Petra jednom prilikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Kurtela (@petrakurtela)

 

Ne propustite