OVAKO DANAS IZGLEDA MALI STANOJE IZ "MONTEVIDEA": Malo ko bi ga prepoznao

Sjećate li se
OVAKO DANAS IZGLEDA MALI STANOJE IZ "MONTEVIDEA": Malo ko bi ga prepoznao
Mladi glumac Predrag Vasić osvojio je srca publika kao mali Stanoje u filmu "Montevideo".

Mladi glumac Predrag Vasić osvojio je srca publika kao mali Stanoje u filmu "Montevideo".On je u toku snimanja imao 13 godina, a zbog teške sudbine dječaka iz filma, mnogi su plakali.

Predrag je već sa šest godina krenuo je u školu glume, a prvu ulogu ostvario je glumeći dječaka u studentskom filmu “Ko čuva čuvare”, 2006. godine. Uslijedilo je nekoliko manjih uloga, pa onda i film “Montevideo”, gdje je stekao popularnost. Poslije ovog filma upisao je srednju školu, a zatim i Fakultet dramskih umjetnosti. Mladi glumac Predrag Vasić osvojio je srca publika kao mali Stanoje u filmu "Montevideo".On je u toku snimanja imao 13 godina, a zbog teške sudbine dječaka iz filma, mnogi su plakali. Predrag je već sa šest godina krenuo je u školu glume, a prvu ulogu ostvario je glumeći dječaka u studentskom filmu “Ko čuva čuvare”, 2006. godine. Uslijedilo je nekoliko manjih uloga, pa onda i film “Montevideo”, gdje je stekao popularnost. Poslije ovog filma upisao je srednju školu, a zatim i Fakultet dramskih umjetnosti.

Prošlo je 13 godina od snimanja ovog filma, pa mali Stanoje sada ima 26 godina i izgleda potpuno drugačije.Pustio je bradu i kosu, porastao je, a mnogi bi ga danas jedva i prepoznali.

 

Ne propustite