LAJAVI IRAC SE SRUŠIO KAO SVIJEĆA Velika pobjeda Amerikanca, Poirier brutalno nokautirao Conora McGregora

MMA
LAJAVI IRAC SE SRUŠIO KAO SVIJEĆA Velika pobjeda Amerikanca, Poirier brutalno nokautirao Conora McGregora
.

Dugo očekivani revanš otišao je na stranu Poiriera! Irac je dominirao prvu rundu i odlično krenuo u drugoj, ali Conoru je prošao udarac u bradu koji ga je uzdrmao i nakon toga usijedio je nokaut.

Dustin Poirier nokautirao je Conora McGregora u glavnoj borbi UFC-a 257. Irac je doživio prvi poraz u karijeri nokautom i to nakon što je bio dominantan tijekom runde i pol protiv Diamonda. 

Odmah na početku prve runde Poirier je srušio McGregora na pod, ali nije uspio napraviti ništa konkretno. Jedno vrijeme ga je pokušavao izdominirati na tlu, no kada su se ustali uz žicu uslijedilo je nekoliko jakih izmjena ramenima od obojice. 

Prvu rundu McGregor je završio u svom stilu, s nekoliko sjajnih direkata koji su pronašli lice američkog borca. Početak druge runde također nije sugerirao da bi se mogao dogoditi kraj kakav smo vidjeli, jer je McGregor i dalje dominirao i imao apsolutnu kontrolu nad mečem. 

Nakon isteka druge minute druge runde McGregor je stjerao Poiriera blizu živce i jednim direktom ga pokušao pogoditi. Međutim Poirier je u tom trenutku ispalio middle-kick i na njega vezao desni kroše koji je uzdrmao Irca. 

600d0ea8-2c48-464f-aba6-47700a0a0a6a-mcgregor-previeworg

Poirier je to vidio i odmah nasrnuo na McGregora, te ga s idućih 10-ak udaraca oborio na tlo i nokautirao. Na licu McGregora vidjelo se da je uzdrman i da nije u potpunosti priseban. 

Bio je to njegov prvi poraz nokautom u karijeri, nakon što je prethodna četiri upisao predajom. 

Poirier je tako osvetio poraz od Conora od prije šest godina, kada je Irac slavio nokautom u prvoj rundi. Ovom pobjedom Poirier će sigurno ponovno u borbu za naslov UFC prvaka, no samo je pitanje protiv koga: Charlesa Oliveire ili Justina Gaethjea. 

McGregor je pak nakon meča rekao da je predugo izbivao, ali i da će se ubrzo vratiti u oktogon.

Veliki je favorit u ovoj borbi prema kladionicama bio Conor McGregor (32, 22-5), ali onda je sijevnuo desni kroše u bradu koji je u drugoj rundi spremio Irca na pod, a Dustin Poirier (32, 27-6-1) na najbolji je mogući način iskoristio priliku i dovršio posao strašnim nokautom!

Oko 2.500 sretnika s negativnim PCR testom mogli su u ekskluzivnu Etihad dvoranu, a Irci na tribinama su svojom pjesmom posjetili na vremena prije koronavirusa. 

Ne propustite