SUSJEDI U ŠOKU! Djevojka šetala mladića na uzici usred trgovačkog centra: Pogledajte snimak koji svi dijele (VIDEO)

Čudne priče
SUSJEDI U ŠOKU! Djevojka šetala mladića na uzici usred trgovačkog centra: Pogledajte snimak koji svi dijele (VIDEO)
Snimka iz Zagreba na kojoj djevojka šeta trgovačkim centrom i na uzici vodi mladića proširila se jučer društvenim mrežama.

Snimka iz Zagreba na kojoj djevojka šeta trgovačkim centrom i na uzici vodi mladića proširila se jučer društvenim mrežama, piše "24sata.hr".

untitled-design-81

Foto: Printscreen

Nije potpuno jasno što je nagnalo mladi par na ovaj pothvat. Šetali su šoping centrom u Radničkoj ulici na iznenađenje drugih kupaca. Šokirani prolaznici su se zapitali i da li je u pitanju nekakav 'prank' ili oklada. Djevojka i mladić šetali su neopterećeno te su nosili zaštitne maske.

Snimak pogledajte OVDJE.

Istovremeno, sličan događaj zbio se i u Kanadi gdje je uhićen uhićen bračni par zbog kršenja pravila policijskog sata, prenosi BBC.

Par je uhvaćen u šetnji u blizini njihovog doma u Sherbrooku, a žena je, kako se izvješćuje, rekla policiji da je 'šetala svog psa'. Naime, stanovnicima Quebeca dopušteno je šetanje kućnih ljubimaca i za vrijeme policijskog sata. 

U kanadskoj provinciji Quebec policijski je sat na snazi od subote, a ljudima je zabranjeno kretanje od 20.00-5.00.

Netom nakon stupanja na snagu policijskog sata, policija je uočila bračni par u šetnji iza 21.00 sati. Par se pokušao izvući i odbio platiti kaznu, a policija je izvjestila kako nisu htjeli surađivati.

Zbog kršenja pravila, par će morati platiti novčanu kaznu od 1,212 dolara po osobi (nešto manje od 6 tisuća kuna). Ovog vikenda, nakon što su na snagu stupila nova pravila kojima se ograničava kretanje građana, policija u Quebecu izdala je 750 kazni.

 

 

Ne propustite