Stojnić poručio ovo je meč za naš napaćeni narod, raznijet ću Vladimira Toka!

MMA
Stojnić poručio ovo je meč za naš napaćeni narod, raznijet ću Vladimira Toka!
Naš najbolji MMA borac Denis Stojnić 31. oktobra ima meč s iskusnim borcem Vladimirom Tokom, koji živi i bori se pod njemačkoj zastavom.
 

Naš najbolji MMA borac Denis Stojnić 31. oktobra ima meč sa Vladimirom Tokom, koji živi i bori se pod njemačkoj zastavom.

Vladimir Tok do sada je imao 46 pobjeda, 19 pobjedaja nakautom, a imao je 12 poraza u svojoj karijeri.
 

- Već osam mjeseci se spremam za bilo kakav meč, KSW sam trebao da imam početkom ove godine, ali je zbog pandemije koronavirusa otkazan meč s poljskim borcem, rekao je Stojnić te dodaje: 

-  Sada sam dobio ponudu da radim meč s Tokom i prihvatio sam ga odmah. Nadam se da opet neću biti peh, odnosno da se u Njemačkoj sve zatvori za sedam dana. Zato nisam želio da se oglašavam do samog vaganja koje će biti u petak.

Tok je do sada imao 46 pobjeda (19 nokautom), te 12 poraza. Visok je 188 centimetara i ima 110 kilograma.

- Mogu samo reći da sam spreman i da ću svoga protivnika raznijeti. Treniram s najboljim borcima svijeta u svome matičnom klubu "Golden Glory-Hemmers Gym" i "Ruthelss-Phantom MMA Gym", ističe Stojnić. 

 

Pored televizijskog prijenosa njemačkoga "Run sporta", naši građani će ovaj meča iz Dizeldorfa moći da prate na FACE TV. 

- Meč se, nažalost, održava bez publike, kao što to trenutno rade druge MMA organizacije. Hvala mome menadžeru Ivanu Dijakoviću za ovo učešće, a s poslije slijedi KSW ili možda još neke druge organizacije. Ponovit ću, nadam se da se neće pogoršati epidemiološka situacija u Njemačkoj i da ću konačno imati meč koji već dugo želim. Hvala svim Bosancima i Hercegovcima na podršci. Ovaj meč ću posvetiti našem napaćenom narodu koji prolazi kroz najgore stvari već 30 godina, zaključio je Stojnić.

Pogledajte neke od klipova:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

MMA❤ 2020 FIGHT YEAR 100%

Ne propustite