ZBOG MUŽA SAM SAD ZAVRŠILA U BOLNICI: Svaki put kad sam se ugojila ON JE URADIO OVO - ŠOK PRIZORI ZAPREPASTILI SVIJET

Objavljeno:19.09.2020 - 16:13
A A A Times Arial

Društvene mreže obilaze slike nezadovoljne žene sa povrijeđenom kičmom, a ona za sve krivi muža, ali ne iz razloga na koji ste prvo pomislili.

Kineski list Sin Chew Daily donosi priču o ženi u dvadesetim godinama iz pokrajine Hejlunđang, koja je završila sa povredom kičmenog diska nakon što se, kako kaže, ekstremno ugojila.

Za sve je, kako kaže, kriv njen suprug, odnosno njegove sjajne kulinarske vještine.

bmsk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvtw1vn01eqv8vmtjhmgiymte0ztc1mdhiodc3mwu5zwe4mzkwogvjnduucg5nkzmczqkeaieaaq

foto: Facebook

- Moj suprug sjajno kuha, a u poslednje dvije godine u svako jelo stavlja i meso - objasnila je ona medijima.

- Pre nego što sam se udala za njega, imala sam uvek između 60 i 65 kilograma. Sada imam 100 kilograma, a tih skoro 40 sam dobila u posljednje dvije godine - kaže žena, dodajući i da se njen suprug za isto to vreme ugojio svega pet kilograma.

t5-k9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwmpbn01eqv8vmgy3zmzhn2i2ntg3mjzjyzzizwrmnzhiy2m4otrhzmmucg5nkzmczqkeaieaaq

foto: Facebook

- On je visok skoro dva metra, a ima svega 75 kilograma! Kako je to moguće? - pita ljuta žena koja je zbog naglog povećanja težine razvila diskus herniju.

- Ja uglavnom sedim, takav mi je i posao i životni stil. Muž me vozi na posao i sa posla. Kad sam primijetila da počinjem da imam probleme, riješila sam da smršam. Međutim, kad god bih rekla mužu da planiram da se dovedem u red, on bi kuvao još više i još bolje - kaže ova žena koja je trentutno na terapijama zbog kičme i koja je rješena da ovog puta smrša po svaku cijenu, šta god joj muž skuhao.

(Žena Blic)

 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!