KO BI OVO JOŠ URADIO? Ispovijest žene koja je rekla mužu da može da SPAVA sa drugom ženom, čak mu je i ponudila svoju koleginicu

Objavljeno:02.09.2020 - 18:08
A A A Times Arial

Dugogodišnje veze se razvijaju u različitim smjerovima, ali jedna od stvari koja je karakteristična za dugotrajne odnose je to da se strast i želja za odnosom, u većini slučajeva, kako vrijeme prolazi, smanjuje.

To može da dovede do brojnih posljedica, kako po zajednicu dvoje ljudi, tako i po njihovo zdravlje.

Jedna žena je, u očajničkom pokušaju da spasi svoj brak, odlučila da manipuliše svojim mužem, prenosi sajt nine.com.au.

“Zajedno smo 15 godina i se* je u početku bio dobar, ali od prije pet godina skoro da je sve stalo. Zbog manjka pažnje, koji je nastupio pošto je moj muž često bio poslovno odsutan čak i mjesecima, ja sam postala alkoholičar. Ipak, već godinu dana sam trijezna, ali on ne želi da me ljubi i dodiruje”, kaže anonimna žena.

ze

Ona priznaje da mu je rekla kako će mu dati da spava sa njenom koleginicom sa posla, ili čak da ima trojku sa njih dvije, a to je uradila samo zbog toga da bi spasila njihov odnos.

“Nakon ovoga, naš intimni život je postao fenomenalan. Stalno me pita kada ćemo da ugovorimo viđanje. Međutim, problem je taj da je koleginica sa posla izmišljena i da sam lagala samo kako bih spasila naš intimni život. Njegovo uzbuđenje nakon moje laži je zaista poboljšalo našu vezu. Čak je i kupio neke stvari za tu noć koju čeka. Da li sam potpuno luda što i dalje lažem?”, pita se ona.

Ekspert za veze, Džon Ajken, smatra da je njihova veza zaista vrlo krhka, čim je moralo da dođe do ovako ekstremnog koraka.

Takođe, on savjetuje da žena bude iskrena i da sve prizna mužu, kako bi mogli zaista da porade na svom odnosu i detektuju dublje probleme.

“To neće biti lak razgovor, ali savjetujem da počnete vrlo blago, kao i da mu kažete koliko ga volite i koliko vam nedostaje. Objasnite mu da ste sve ovo izmislili samo kako biste ponovo oživjeli strast, koja se ugasila i pustite ga da odreaguje kako on želi. Budite strpljivi i razgovarajte o vašoj budućnosti”, kaže Ajken.