OVO JE ZNAK DA VAS PARTNER ZAISTA VOLI: Ali ako OVO URADI, onda znači DA IMA DRUGU - ZNAK KOJI MORATE UOČITI

Praktična žena
OVO JE ZNAK DA VAS PARTNER ZAISTA VOLI: Ali ako OVO URADI, onda znači DA IMA DRUGU - ZNAK KOJI MORATE UOČITI
Povjerenje bi trebalo biti temelj snažne i zrele veze.

Povjerenje bi trebalo biti temelj snažne i zrele veze.

No, neki ljudi još uvijek mogu sumnjati da je njhov partner nevjeran zbog lošeg iskustva iz prošlosti ili vlastite nesigurnosti.

Evo kako da procijenite da li stvarno imate razloga za brigu.

1. Iskreni su prema vama oko svega

U zreloj vezi partneri bi trebali biti u mogućnosti dijeliti sve svoje vijesti jedni s drugima, a ne samo ugodne vijesti. Ako primijetite da vaš partner čak i izbjegava govoriti bijele laži, to može biti znak da su vam odani i vide vas kao osobu kojoj se mogu potpuno povjeriti.

Ovo može biti njihov način iskazivanja poštovanja i povjerenja, jer znaju da im nećete suditi. Uoče da je veza dovoljno jaka da ćete pronaći način da se presvuče u bilo kojoj situaciji.

2. Oni pokazuju svoju predanost vezi

Sve veze imaju svoje uspone i padove, ali vaš partner ne bi trebao nestati na vas pri prvom znaku problema. Ako je vaš partner uvijek spreman govoriti i ne ignorira vas kada stvari postanu teške, to je znak da su posvećeni toj vezi i da samo imaju pogled za vas. Budite sigurni da će dati sve od sebe kako bi veza funkcionirala.

cheat

3. Njihovi su osjećaji konzistentni

Ako vam nešto odgovara, vjerojatno će vam crijevo odmah reći o tome. Ako se osjećaji vašeg partnera ne mijenjaju stalno i ne trpe promjene raspoloženja, sigurni ste da ste vi to. Oni znaju što žele za svoju budućnost, a vi ste to, pa nema mjesta sumnji.

ONO NAJVAŽNIJE NA KRAJU --->>>
 

Ne propustite