Bila sam s dečkom i otišla na posao, a onda mi je on poslao OVU SLIKU I SVIJET MI SE SRUŠIO: Znala sam DA JE TO NAŠ KRAJ!

Ljubav
Bila sam s dečkom i otišla na posao, a onda mi je on poslao OVU SLIKU I SVIJET MI SE SRUŠIO: Znala sam DA JE TO NAŠ KRAJ!
.

Da li je prevara samo fizički kontakt vašeg partnera i druge osobe? Šta sve još spada u prevaru? Blogerka Lisa Laci piše u svom eseju svoje iskustvo sa prevarom. I dalje, kaže, nije sigurna da je to zaista bila preljuba, ali jedno zna - dečko joj svakako nije bio vjeran. Može li vas partner prevariti sa osobom koju ne poznaje? Ovo je njeno iskustvo.

Na dan kada sam otkrila da me dečko vara, spavali smo zajedno u stanu. Probudili smo se i otišli pod tuš zajedno, kao i u većini dana. Smijali smo se dok smo se tuširali.

Nakon toga, ja sam se fenirala a on mi je napravio doručak, kajganu i jednu pomorandžu. Obožavala sam te njegove doručke.

Tog dana kada me je dečko prevario, otpratio me je do kola, zaželeo mi uspješan dan. Rekla sam mu da ga volim, on meni da on mene voli više. Rekla sam mu da greši, jer je neizvodljivo da iko voli ikoga više nego što ja volim njega. Insistirao je da ipak on mene voli više. Poljubili smo se a onda mi je rekao da obavezno poslije posla dođem kod njega, obećavši da će mi spremiti večeru.

Tog dana kada me je dečko prevario, poslao mi je svoju sliku, sasvim iznenada. Bila je to slika njegovog stomaka.Mislila sam da je to uvod u viđanje koje će uslijediti uveče.

woman2

foto: Ilustracija

Otišla sam kući poslije posla, spakovala stvari jer ću prespavati kod njega i otišla u teretanu. Kad sam završila sa vježbanjem, pozvala sam ga i rekla mu da krećem. Rekao mi je da nam upravo sprema večeru.

Tog dana kada me je dečko prevario, nisam bila jedina koja je dobila njegov selfi sa stomakom. Poslao ga je i Mariji. Ne znam kako se preziva, u imeniku mu stoji samo Marija. Upoznao je na nekom sajtu za upoznavanje prije nego što je upoznao mene. Marija mu mjesecima šalje svoje slike, a baš tog dana moj dečko je riješio da joj odgovori. Kasnije joj je poslao i poruku: "Pokušavam da provalim u kom si fazonu".

Dana kada me je dečko prevario shvatila sam u kom je on fazonu. Pitala sam ga ko je Marija. Probao je da se pravi da ne zna o čemu pričam. Izletjela sam iz stana, a on me je jurio do lifta.

Dan nakon što me je prevario, došao je kod mene. Rekao mi je da nikad više to neće uraditi, grlio me je i jecao.

Dan nakon što me je prevario, konačno mi je sinulo da ta slika uopšte nije bila za mene. Pitala sam ga da li je ta slika nastala samo zbog Marije. Priznao mi je da jeste, i da ju je meni poslao greškom. Rekla sam mu da me više nikad ne zove i blokirala ga.

Nakon toga, svaku sekundu koju nisam radila provodila sam pijana, u svom krevetu. Odblokirala sam ga samo da bih povremeno mogla da mu napišem da ga mrzim. Nije mi odgovarao.

Nedelju dana nakon što me je prevario, poslao mi je poruku. Rekao mi je da mu je žao. Ali, rekao mi je i da nisam smjela da mu preturam po telefonu. Rekao mi je i da dramim jer je samo poslao sliku svog stomaka nekoj djevojci.

Te večeri sam se napila do besvijesti. Neka žena me je našla kako ležim na ulici i pozvala mi hitnu pomoć. Probudila sam se u bolnici i zvala ga pet puta. Nije se javio.

Dvije nedelje nakon što me je prevario, poslao mi je poruku i rekao mi da mu mnogo nedostajem.

Mjesec dana nakon što me je prevario, ponovo mi je poslao poruku i zamolio me da se vidimo. Dva dana kasnije našli smo se na klupi. Pričali smo dva sata. Mnogo sam plakala. Pitao me je da li ga mrzim. Rekla sam mu da nisam sigurna ni da znam ko je on. Rekao mi je da bi volio da može da zamrzne ovaj trenutak jer nije siguran da ćemo ikad više biti zajedno. Pitao me je da li možemo da pređemo preko svega. Rekla sam "ne" i otišla.

Četiri mjeseca nakon što me je dečko prevario, i dalje nisam sigurna da li me je tehnički prevario. Ali nije mi bio vjeran, u to sam sigurna.

Na neki bizaran način, drago mi je što se to desilo. Možda me tehnički i nije prevario, ali je bio ljigavac koji bi to svakako u jednom trenutku uradio. Drago mi je što nije čekao da se vjenčamo, napravimo dvoje djece i onda skupi hrabrosti i fizički me prevari. Samo je uronio prste, i na svu sreću, ja sam saznala prije nego što je zapravo uskočio.

(thoughtcatalog.com)

 

Ne propustite