"PLANINA" JE VISOK 206 CM, NJEGOVA ŽENA 157, A SADA SU OBJAVILI SRETNE VIJESTI: Čestitke samo pljušte (FOTO)

Kiosk
"PLANINA" JE VISOK 206 CM, NJEGOVA ŽENA 157, A SADA SU OBJAVILI SRETNE VIJESTI: Čestitke samo pljušte (FOTO)
.

Glumac Hafpor "Tor" Bjornson, svima poznatiji kao "Planina" iz serije "Igra prestolja", i njegova supruga Kelsi čekaju svoje prvo dijete.

Ovaj par je jedan od najprepoznatljivijih u svijetu šoubiznisa, što nije ni čudo s obzirom na fizički kontrast između njih dvoje. Naime, islandski glumac visok je 206 centimetara, a brojka na vagi pokazuje 181 kilogram, dok Kelsi ima svega 157 centimetara i 52 kilograma. Kakva razlika!

Upravo zato - "Planina" i njegova "palčica" uvijek su zanimljivi javnosti i privlače pažnju gdje god da se pojave. Takođe, često su na meti zabavnih komentara i različitih dosetki na društvenim mrežama, a oni rado daju materijal za šalu redovno objavljujući zajedničke fotografije.

1hnk9llahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwmprn01eqv8voduwnwe5mtdlyjcyodvhm2e2ntc3odu5yznjytawztuuanbnkzmczqkeaieaaq

foto: Profimedia

Publika se često pita kako se Hapfor i ova fitnes instrutorka uopšte ljube, a ona nema problema da odgovara i na takva, pomalo neumesna pitanja. "On se sagne, a ja stanem na prste. Ili jednostavno kažem 'Ma, pusti to' i tražim ga da me podigne", objasnila je.

Sretni par lijepe vjesti o potomstvu objavili su na Instagramu, a otkrili su da će dobiti sina. Oni su zajedno probili veliki balon iz kog su ispale plave konfete, a i sami su u tom trenutku saznali da li čekaju dječaka ili djevojčicu.

Ne propustite