ŽIVOTNA PRIČA: "Muž mi je terenski radnik i sama se brinem za naša 3 sina.."

Čudne priče
ŽIVOTNA PRIČA: "Muž mi je terenski radnik i sama se brinem za naša 3 sina.."
.

"Muž mi je terenski radnik i sama se brinem za naša 3 sina. Zbog svih obaveza koje moram da stignem razbolila sam se i tešku prehladu sam “pokupila”. Bukvalno ne mogu da ustanem iz kreveta, a da ne govorim kako mi je teško da se brinem o klincima.

Zamolila sam svekrvu, koja živi samo par kilometara dalje da dođe i odvede klince kod sebe, nikakvu drugu pomoć joj nisam tražila… Odbila me pod izgovorom da “Ima obaveza”. Istog trenutka sam pozvala muža i kroz plač mu sve ispričala, da bukvalno “umirem” i da ne mogu da se brinem ni za sebe ni za klince. Kada sam mu rekla da sam zamolila njegovu mamu da mi pomogne i da me je odbila on mi je tada istog trenutka prekinuo vezu.

woman1

Mislila sam da se nešto slučajno desilo, pokušavala sam ga ponovo dobiti, ali mi se nije javljao, a onda mi je došla poruka… TI I MOJA MAMA ĆETE ME U GROB OTJERATI… VAŠ ODNOS ME NE INTERESUJE… DOSTA MI JE MOJIH PROBLEMA DA BIH SLUŠAO I VAŠE GLUPE PREPIRKE!

zena

Osjećam se odvratno… ta njegova mama, moja svekrva me već 10 godina uništava, izmišlja razne priče o meni, a on, moj muž je vrlo dobro upoznat sa svim tim i opet me poredi sa njom."

Izvor: Sve-za-vas

Ne propustite