SKANDAL U UFC-U Otkazana najveća borba 2019: Rekli mu da je dopingovan, a on ne jede ni meso?!

MMA
SKANDAL U UFC-U Otkazana najveća borba 2019: Rekli mu da je dopingovan, a on ne jede ni meso?!
.

Poput bombe je u kasnim satima četvrtka odjeknula vijest po kojoj je Nate Diaz pao na doping testu!

Diaz u javnoj objavi tvrdi da je propao njegov nastup 2. novembra na UFC 244 priredbi u Madison Square Gardenu gdje bi se trebao boriti s Jorgeom Masvidalom za 'BMF' pojas. 

On tvrdi da je obaviješten o povišenoj razini neke supstance koja je mogla doći iz kontaminiranih suplemenata. Diaz tvrdi i da je nevin te da nema što skrivati, a upravo je i zato izašao u javnost s ovom informacijom.

Nešto kasnije nakon njegove objave ESPN je došao do informacija koje govore da on ipak nije privremeno suspendiran, barem ne još. ESPN preko svoji izvora saznaje i da je Diaz bio pozitivan na tragove selektivnog modulatora receptora androgena (SARM).

"Neću doći u New York na sedmicu borbe jer su rekli da sam bio pozitivan na povišene razine za koje tvrde da su mogle biti uzrokovane kontaminiranim suplementima. To su za mene lažne optužbe jer ja uzimam samo prirodne suplemente, čak ni ne jedem meso. Stoga se nemam namjeru natjecati dok god UFC, USADA ili ko god se zaj*bava sa mnom ne ispravi ovo.

Neću igrati njihovu igru i skrivati ovo, kao što su mi sugerirali. Neću dopustiti da blate moje ime kao da sam neki varalica poput drugih tipova koji šute sve dok borba ne završi, odnosno dok ne budu plaćeni. J*bene varalice. Briga me za novac, on nije iznad mog dostojanstva i ostavštine. Neću sudjelovati u ovom sranju. Neću biti tih i čekati da to riješim nakon borbe. To je varanje. Borbama kažem - vidimo se kad se vidimo.

Srdačno Vaš,

Pravi najopakiji j*bač u igri", poručio je Nate i zabrinuo brojne fanove uoči jedne od najiščekivanijih borbi godine.

Inače, njegov protivnik Masvidal stao je u Diazovu odbranu poručivši:

"Nisi najopakiji j*bač u igri (ja sam), ali si jedan od najčistijih. Vidimo se 2. novembra. Znam da je tvoje ime čisto. Ne treba mi USASA!"

Ne propustite