STARI SRPSKI OBIČAJI, EVO KAKO ĆE IZGLEDATI SVADBA VELJKA RAŽNATOVIĆA OD 500 ZVANICA: Kad su čuli za ove detalje LJUDI SE UHVATILI ZA GLAVU!

Objavljeno:19.10.2019 - 08:56
A A A Times Arial

Foto: Instagram

Kraj ove godine porodica Ražnatović će provesti slavljenički. Nakon što je otkriveno da Veljko Ražnatović čeka bebu, poznat je i dan kada će se vjenčati s vjerenicom Bogdanom Rodić.

Svadba je zakazana 24. novembra u jednom prestoničkom hotelu, a Ražnatovići su odlučili da će ispoštovati sve stare srpske običaje.

"Poznato je da i Ceca i Veljko poštuju tradiciju i stare srpske običaje i nije iznenađujuće što će se njih držati i kada je svadba u pitanju. Naime, prije vjenčanja i svadbenog veselja Ražnatovići će se uputiti u Titel po mladu. Prije kupovine mlade, kako običaju nalažu, svatovi će morati da obore jabuku ispred porodičnog doma Rodića, a zatim ući u dvorište. Veljko je izrazio želju da se ispoštuje tradicija, a cijela porodica se složila sa tim", kaže izvor blizak porodici i dodaje:

veljko-bogdana5

foto: Instagram

"Ceca nije željela da se miješa u Veljkove i Bogdanine želje, ali je bila tu da ih podrži i pomogne im oko svega. Nakon kupovine mlade zakazano je crkveno vjenčanje, a ceremonija će biti održana u Hramu Svetog Save. Svadbeno veselje i sklapanje građanskog braka biće upriličeno u Hotelu „Hajat” pred oko 500 zvanica. Orkestar Aleksandra Sofronijevića će biti zadužen za dobru atmosferu, a kao što je to slučaj na svim slavljima Ražnatovića, mikrofona će se latiti i Ceca, kao i mnoge njene kolege."

veljko2

foto: Instagram

Veljko i Bogdana su veoma uzbuđeni zbog vjenčanja, a mlada privodi kraju i vjenčanicu.

"Sala u kojoj će se vjenčati i veseliti biće ukrašena prema Bogdaninim i Veljkovim željama. Ona je dugo razmišljala kakvu će vjenčanicu ponijeti, a trenutno se privode kraju posljednji detalji na haljini. Kako je Bogdana veoma bliska sa ženskim dijelom porodice Ražnatović, ona se o izgledu vjenčanice konsultovala i sa Cecom, kao i sa Anastasijom", dodaje naš izvor.

veljko-bogdana10

foto: Instagram

Podsjetimo, budući mladenci nisu mogli da sakriju sreću što će uskoro postati i roditelji.

"Ljudi, ne znam šta da vam kažem, ostao sam bez riječi kada je ultrazvuk potvrdio da je moja verenica Bogdana trudna. Maštao sam o ovom danu, ne skidam osmijeh, iako idem na selo u Žitorađu da radim. Mnogo lijepih stvari sam doživeo za ove 22 godine, ali ovo je najljepši osjećaj dosad. Otkako smo saznali lijepe vijesti, Bogdana i ja sijamo od sreće. Jedva čekamo da nam se bebica nasmiješi", rekao je ovim povodom Veljko, a sreću nije krila ni njegova vjerenica.

veljko1

foto: Instagram

"Postaću mama! Ima li šta ljepše od toga? Beba će biti kruna Veljkove i moje ljubavi, koja je svakim danom sve jača", rekla je Bogdana.