ŠOK U EMISIJI "BRAK NA NEVIĐENO", MLADOŽENJA ODBIO MLADU I ZAPROSIO KUMU: Svi u nevjerici, više mu se ona sviđa

Topla predjela
ŠOK U EMISIJI "BRAK NA NEVIĐENO", MLADOŽENJA ODBIO MLADU I ZAPROSIO KUMU: Svi u nevjerici, više mu se ona sviđa
-

U emisiji "Brak na neviđeno" pred kamerama su se našli Dijana i Alen, a na vjenčanju je uslijedio potpuni obrt.

U emisiji prvi par je privukao veliku pažnju gledalaca - ona obožava plastične operacije, a on je u 48. godini već deda.

Naime, Dijana (38) radi na kruzeru, ima sina iz vanbračne zajednice i deset godina ne živi u Srbiji, a on se razveo poslie 19 godina braka i ima dva sina.

Četiri puta je bila vjerena, po struci je medicinska sestra, ali tri godine unazad je zaposlena na kruzeru. Iz Niša je, živjela je u Švajcarskoj šest godina, sada živi u Njemačkoj, a otkrila je da joj je plata između 3 i 5.000 dolara, te dafrajer koji joj odgovara mora imati platu 5.000 eura!

Obožava da ulaže u fizički izgled, a od operacija kaže da je radila "samo grudi", jer usta i hijaluron "ne računa". Samo opasni, krupni i inteligentni momci joj privlače pažnju i kaže da mrzi dosadne muškarce.

3176039-screenshot-12-ff

Alen Simić je po zanimanju rudarski tehničar iz Medveđe, nezaposlen, razveden već pet godina, ima dva sina, dve snaje i unuka! U braku je bio 19 godina i nikad se nije zaljubio na prvi pogled, a najvažnije mu je da ga žena ne laže. Ovo mu je, kako je rekao, šansa da stavi tačku na svojih nekih 50 godina.

Ona nikako ne želi momke s juga, a on nikako ne voli plavuše, pa je pred matičarkom rekao kumi da ona i mlada zamijene mjesta. Na kraju je umjesto "da", palo jedno obostrano "ne", a razlozi su plava kosa, previše plastike, različiti stavovi...

Kurir.rs/Brak na neviđeno

Ne propustite