AGONIJA Ova žena se "porađa" svakog mjeseca, a razlog za to je NEVJEROVATAN

Čudne priče
AGONIJA Ova žena se "porađa" svakog mjeseca, a razlog za to je NEVJEROVATAN
Sophie Loader (23) kaže da je na porođaj išla više od 100 puta, ali samo jednom se porodila.

Sophie Loader (23) kaže da je na porođaj išla više od 100 puta, ali samo jednom se porodila.

Sophie je rođena s dvije materice, što znači da svaki put kada dobije mjesečni ciklus, odlazi na porođaj. Onih dana u mjesecu ona dobija porođajne bolove koji traju i po 72 sata. Kontrakcije su užasne jer joj drugu matericu ispuni krv, što je isto kao da je u njoj beba koja u devetom mjesecu izlazi napolje, prenosi Mirror.

Jedino što joj pomaže da izađe na kraj s bolovima su vježbe disanja.

- Bila sam na porođaju više od 100 puta, ali samo jednom stvarno. Kada bih rekla da me boli, to ne bi bilo dovoljno. Kada sam imala 13 godina i kontrakcije su počele, nikada nisam osjetila takav bol i nisam razumjela šta mi se dešava. Bilo je zastrašujuće, čak je i doktor mislio da sam možda trudna - priča Sophie.

Ona živi sa svojim dečkom Keaghanom i njihovim dvogodišnjim sinom Chaseom.

11165287-546902692115428-2538105408683121579-n

- Kada sam rodila Chasea, bila sam pod anestezijom zbog Carskog reza, pa na žalost ne mogu da uporedim pravi porođaj sa mojim lažnim kontrakcijama. Ne bih ovo poželjela nijednoj ženi. Jedan porođaj je više nego dovoljan.

Kada je u 13. godini dobila prvi ciklus, ljekarima je trebalo nekoliko mjeseci da otkriju zbog čega ima razarajuće bolove. Saznala je da joj je lijeva materica zdrava, ali da se desna svakog mjeseca puni krvlju i "laže" njeno tijelo kao da ima doživljaj porođaja.

main-loader

- Više od 30 puta sam bila u bolnici jer nisam mogla da se nosim sa simptomima- priča Sophie.

Na kraju doktori su samo uspjeli da je nauče kako da kontroliše kontrakcije uz vježbe disanja koje žene koriste na pravom porođaju.

 
 
 

Ne propustite