ISPOVIJEST

"Bilo je to prije 5-6 godina, na parkingu sam zagradio neki auto"

Objavljeno:06.09.2019 - 07:52
A A A Times Arial

"BILO JE TO PRIJE 5-6 GODINA, NA PARKINGU SAM ZAGRADIO NEKI AUTO TE SAM NA ŠOFER ŠAJBI OSTAVIO BROJ TELEFONA I PORUKU DA SE VRAĆAM ZA 5 MINUTA. 

5

Foto: Pexels.com

VRAĆAM SE JA DO KOLA, KAD NA BRISAČU CEDULJA “E SUPER, SAD IMAM TVOJ BROJ! KO ĆE PRVI DA ZOVE NA KAFU?” I NA KRAJU NACRTANO SRCE.

1

Foto: Pexels.com

Ženski rukopis i sve. Gledam cedulju i nešto se mislim, i uzmem cedulju a u kola stavim drugu sa natpisom “Evo ja ću. Da se nađemo (nije bitno gdje) za 20 minuta”, i pomjerim se od kola i zaštekam u haustor neke zgreda i pratim hoće li i ko prići kolima.

4

Foto: Pexels.com

Prilazi neki čiča ostavlja poruku i odlazi, ja zbunjen i razočaran pomalo, uzimam poruku i čitam “Pa kako ti kad nemaš ni broj telefona? Naći ćemo se tu i tu u 20:30 P.S. Nadam se da ti je jasno da sam komšiju zamolila da ostavi poruku umjesto mene. Vidimo se!”. 

2

Foto: Pexels.com

Prije godinu dana sam se oženio sa tom djevojkom. Nedavno zagradimo mi neka kola i ja reko daj da ostavim cedulju a ona mrtva ladna “E ne može! Ko zna kakvu ludaču si zagradio kolima!”

3

Foto: Pexels.com

(Ispovesti.com)

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!
 
 
TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA