KORISNI TRIKOVI

IMATE PAMETNI TELEFON, ALI 100% NE ZNATE ZA OVE OPCIJE: Tek kad vidite trik BROJ 4, ODMAH ĆETE UZETI MOBITEL I ISPROBATI!

Objavljeno:16.07.2019 - 18:28
A A A Times Arial

Ako smo prije 10 godina morali da uradimo 10 stvari, bilo nam je potrebno 10 uređaja. Danas, kada postoje pametni telefoni, možemo da telefoniramo, šaljemo poruke, gledamo TV emisije, čitamo novine i plaćamo račune. I ne samo to, oni mogu da urade još mnogo toga, a da vjerovatno niste ni sami svjesni. Stoga va otkrivamo novih 10 tajnih i korisnih funkcija pametnih telfona koji će vam olakšati život.

1. Sačuvajte memoriju

1

Prije ili kasnije, memorija vašeg telefona će se prepuniti. Tada možete prabaciti podatke na memorijsku karticu, koristite servise poput Dropbox-a ili prebaciti podatke na računar. Međutim, postoji još jedna opcija - prebacite sve svoje podatke na Telegram Messenger, koji dozvoljava da sebi šaljete poruke i podatke.


2. Telefon kao nadzorna kamera

2

Iskoristite stari telefon da napravite nadzorni sistem ili bejbi alarm. Postoje aplikacije poput Motion Detector Pro, koje reaguju na pokrete i mogu vam poslati fotografije čim se neko pojavi u vidnom polju. Ipak, zapamtite da je ipak najbolje koristiti posebne uređaje koji su tome namijenjeni.

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!