DOK TINEJDŽERKE NE ZABORAVLJAJU BRAD PITTA, ANGELINI JOLIE TO IDE OD RUKE: Mjesecima se šuška o njenoj udaji za britanskog milijardera

Slavne ličnosti
DOK TINEJDŽERKE NE ZABORAVLJAJU BRAD PITTA, ANGELINI  JOLIE TO IDE OD RUKE: Mjesecima se šuška o njenoj udaji za britanskog milijardera
U celebrity svijetu se već mjesecima šuška o tome da se slavna filmska diva i humanitarka Anđelina Džoli vjerila za milijardera.

U celebrity svijetu se već mjesecima šuška o tome da se  slavna filmska diva i humanitarka Anđelina Džoli vjerila za milijardera.

screenshot-8

Foto: Instagram

Kako pišu američlki mediji, glumica, redateljka i ambasadorica UNHCR-a, ne samo da izlazi s misterioznim bogatašem, već i da će uskoro i udati i to u prelijepoj Francuskoj.

screenshot-6

Foto: Instagram

Neki novininari su prenijeli i informaciju da je Bred Pit za ovu novost saznao preko kćerkice Šajlo, ali izgleda da su domišljati fanovi i mediji malo više nafilovali priču.

Izvor blizak lijepoj Anđi, rekao je da ona trenutno živi svoj najbolji “single” život.

screenshot-7

Foto: Instagram

„Anđelina trenutno nije u ozbiljnoj vezi, bila je usamljena nakon razvoda, ali je to pregurala zahvaljujući ljubavi i pažnji svoje djece. Nije se spremna s nekim ozbiljno viđati dok se njen razvod skroz ne završi. Do tada, nastaviće da se brine o djeci i radu.”

Novi.ba/Cosmopolitan.rs

Ne propustite