U PALAČI HAOS! KRALJICA POLUDJELA! HOĆE DA JE OTJERA IZ PORODICE JER MEGAN POČINJE DA RADI! Ponuda koju je dobila se pruža samo jednom u životu!

Objavljeno:11.07.2019 - 16:50
A A A Times Arial

Do same ideje za poslovnu suradnju došlo je prilikom dogovaranja Meghaninog editorijala za ovogodišnje septembarsko izdanje Voguea, u kojem bi se Meghan trebala pojaviti u nizu modnih kreacija različitih dizajnera.

Prema pisanju britanskog The Suna,  Meghan Markle (37) će osim titule vojvotkinje od Sussexa 'zaraditi' još jednu.

igmeghan

Naime, navodno je u pregovorima s časopisom Vogue da postane njihova kolumnistica koja bi imala mjesečnu kolumnu, a u njoj bi promovirala svoj humanitarni rad.

Kako piše The Sun, upravo ju je prijateljica i supruga Georgea Clooneya (58), odvjetnica Amal (41) nagovorila da se upusti u pregovore s njima.

Urednica američkog Voguea Anna Wintour (69) također je navodno oduševljena ovom idejom, pa želi isposlovati dogovor s mogućnom budućom kolumnisticom Meghan jer smatra da bi časopisu sigurno donijela dodatni medijski publicitet i mnoštvo novih čitatelja.

Do same ideje za poslovnu suradnju došlo je prilikom dogovaranja Meghaninog editorijala za ovogodišnje septembarsko izdanje Voguea, u kojem bi se novopečena majka trebala pojaviti u nizu modnih kreacija različitih dizajnera.

britains-prince-harry-duke-of-sussex-and-his-wife-meghan-news-photo-1142161991-1557316179

Ipak, iako je Meghan pristala fotografirati se za spomenuti magazin samo četiri mjeseca nakon rođenja sina Archieja, ne želi biti na naslovnici jer navodno smatra kako naglasak treba biti na drugim snažnim ženama, a ne na njoj.

Važno je naglasiti i kako je do sada članovima i članicama kraljevske porodice bilo strogo zabranjeno da u vlastito ime surađuju s medijima ili pišu za njih, jer se smatra da se oni nemaju pravo angažirati u društvu na taj način.

meghan-1-1024x648

Naime, njihove uloge su simbolične te se trebaju baviti samo humanitarnim radom.

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!